AKTUELNO

Ovih dana svi bruje o mladoj pevačici Tei Tairović, za koju korisnici društvenih mreža tvrde da se nalazi na eksplicitnom video-snimku koji je preplavio internet i zasigurno joj doneo publicitet, a sada se šuška - i znatno veću cenu nastupa.

Tea je najpre krajem maja napravila bum objavivši pesmu "Hajde", koja se zavrtela u rekordnom roku širom Balkana i dijaspore i postala veliki hit, o čijoj popularnosti svedoče i brojni snimci sa tezgi, gde za nju dobija nikad veći bakšiš, a onda je usledio skandal zbog kog je danima u žiži javnosti.

Foto: Instagram.com

Naime, internetom i portalima počeoje da kruži eksplicitni video-snimak, na kojem se, tvrde korisnici mreža i pojedini mediji, nalazi ona. Tea se ovim povodom nije oglašavala, a sada su se pojavili navodi da joj je posle "porno skandala" skočila cena nastupa. Kako piše "Informer", sada za nastup uzima čak 10.000 evra!

Tea je bukirana do polovine septembra! Ima zakazane nastupe po Srbiji, Bosni, Makedoniji... Dosta je tražena i privatnim slavljima, gde uzima velike bakšiše. Najviše je kite novčanicama dok izvodi hit "Hajde". Pre nego što se pojavio njen intimni snimak, zarađivala je 3.000 evra po nastupu, a sada čak 10.000 evra - tvrdi izvor "Informera".

Autor: D.T.

#Tea Tairović