AKTUELNO

Nekadašnji učesnik "Farme" svojim ponašanjem šokirao je Balkan, a danas živi potpuno drugačijim životom.

Učešće u rijalitiju "Farma" mnogim mladim pevačima na početku karijere promeni život i donese prosperitet u svakom smislu, međutim, postoje i oni koji ogroman medijski prostor ne iskoriste na najbolji mogući način, što je slučaj sa Semirom Džankovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još... POTEZ LJUTE RIVALKE ĆE JE ŠOKIRATI! Ovako je reagovala Stanija kada je saznala da se Tamara BORI ZA ŽIVOT!

Iako je na seoskom imanju u Lisoviću nadomak Barajeva pokazao i svoj neosporan muzički talenat, publici su bili interesantniji brojni verbalni obračuni kojih je bio akter, a sukobi su vrlo brzo prešli dozvoljenu granicu, zbog čega se njegovo učešće u šestoj sezoni "Farme" prinudno završilo.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, tokom jedne brutalne svađe, Semir je fizički nasrnuo na Tamaru Đurić i uz nedozvoljene povike potegao nož na Maju Nikolić, zbog čega je momentalno diskvalifikovan, budući da je prekršio osnovna pravila života na imanju.

Foto: Andrej Nihil/E-Stock Masanori Yoshida

Semir je po izlasku demantovao da je nožem želeo da napadne Maju, a zbog ponašanja na imanju pretila mu je i robija koju je, ipak, uspeo da izbegne.

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, on je na imanju, iako je oženjen, otvoreno pokazivao emocije prema jednoj od učesnica rijalitija, zbog čega je žena Sanela Džanković želela da sa dvoje dece napusti njihov porodični dom u Novom Pazaru i stavi tačku na njihov brak što se, na njegovu sreću, nije desilo.

Pročitajte još... DOSTA JE ĆUTAO O RAZVODU: Posle vesti da mu je Jarić preoteo ženu oglasio se Lukas (FOTO)

Sanela i Semir uspeli su da izglade sve nesporazume i nesuglasice i danas uživaju, čini se, više nego ikada. Decu su odveli na letovanje, a na Instagramu su pokazali svima da neizmerno uživaju u krugu porodice.

D. Tanasijević

#Farma

#Maja Nikolić

#Semir Džanković

#Tamara Đurić

#pevač

#pevačica

#rijaliti

'