AKTUELNO

Muzička zvezda sada živi potpuno drugačijim životom od onog koji je vodila dok je bila na vrhuncu popularnosti.

Nekada popularna pevačica koja se proslavila se pesmom "Anđelina zumba zumba" bila je jedna od najvećih jugoslovenskih zvezda, dok je danas glamurozan život pod svetlima reflektora u potpunosti zamenila kućnim poslovima, vožnjom vozilima gradskog prevoza, kao i odlascima na pijacu.

Foto: YouTube screenshot

Reč je o Radmili Karakajlić, koja je u srpskoj prestonici rođena 1939. godine. Ona je svoje prve muzičke korake napravila u jednom gimnazijskom bendu, dok je prvi profesionalni nastup imala sa Džez orkestrom Milana Kotlića. Diplomirala je engleski jezik i književnost na Fililoškom fakultetu u Beogradu, međutim, ljubav prema muzici bila je jača.

Imala je izuzetnu karijeru i u SSSR-u, gde je ploču uspela da proda u čak više od milion i dvesta hiljada primeraka, a o njenoj popularnosti govori i činjenica da su mnogi roditelji u Sovjetskom savezu svojim ćerkama davali imena po Radmili.

Ona se sinoć pojavila na koncertu Želja Joksimovića u Sava Centru, gde je pozirala sa Mirjanom Bobić Mojsilović i Đorđevim Marjanovićem, a danas izgleda ovako:

Autor: D. Tanasijević

#Mirjana Bobić Mojsilović

#Radmila Karakajlić

#koncert

#pevačica

#Željko Joksimović

'