AKTUELNO

Ovo se samo jednom dogodilo!

Kristijan Golubović prevario je svoju suprugu Ivanu Veljković u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija na Balkanu, ''Zadruga'', sa mladom takmičarkom Kristinom Spalević.

Foto: TV Pink Printscreen

Da bi se opravdao, počeo je čak i da se žali na svoj odnos sa suprugom pred zadrugarima, iako ranije nije pominjao da mu nešto u braku fali. O tome da je njegova supruga Ivana osoba koja mu je pružala ljubav i podršku svedoči i snimak koji je nastao pre nekoliko godina, tokom Kristijanovog učešća u "Farmi 6".

Foto: TV Pink Printscreen

"Želim da ti kažem da smo mi uz tebe i da te volimo, da si ti naš junak i heroj. Ja sam tvoja Iv, srna, tvoja Coca i ptičica, koja nekad možda mnogo priča, kako mi ti to već kažeš. Znaj da smo u domu tamo gde si nas ostavio, tu te i sada čekamo. Nisam te ostavila, nisam otišla. Čekam te tamo gde ćemo da gledamo Ibar, čekam te tamo gde ćemo šetati, gde ćemo krstiti Veru, gde ćemo krenuti dalje", govorila je Ivana u video poruci, koja je emitovana pred učesnicima "Farme", i tokom koje je Kristijan pustio suzu.

Foto: TV Pink Printscreen

"Ono što te najviše molim je da budeš ono što jesi: čovek emotivac, čovek velikog srca, čovek koji je uvek svakom pomogao i svakom želeo dobro. Molim te, kao Boga, Kristijane, bez psovki i bez pretnji, jer to nisi ti", dodala je ona.

Autor: M.M.

#Ivana Veljković

#Kristijan Golubović

#Kristina Spalević