AKTUELNO

Kao pobednica sam, a niko ne zna kroz šta sam ja kući prolazila zbog tog mog odnosa sa tim čovekom – otkriva Stanija.

U novom izdanju emisije "Magazin In" koja se emituje na televiziji Pink, autorka i voditeljka Sanja Marinković imala je priliku da ugosti pobednicu "Zadruge 3" Ivu Grgurić, rijaliti zvezdu Staniju Dobrojević, pevačice i bivše zadrugarke Ivanu Šašić, Saru Reljić, Nataliju TrikFX i Milicu Milisavljević Dugalić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević dotakla se svog famoznog odnosa sa Kristijanom Golubovićem, s kojim je vodila rat koji datira od rijalitija "Farma" u kojem su oboje učestvovali.

Nisam smela majci i bratu, pa i čitavoj familiji da izađem na oči. Taj odnos sa Kristijanom, mogu da kažem da su mi oprostili, ali... Nikada javno nisam ispričala, mislim da i neću, kakvu sam kritiku doživela od rođene majke, što je i normalno, verovatno bih i ja tako svom detetu – priča rijaliti zvezda.
Nekako je to sačuvano od javnosti, sve se to negde u javnosti zataška, kao pobednica sam, sve to, a niko ne zna kroz šta sam ja kući prolazila zbog tog mog odnosa sa tim čovekom, to znam samo ja – otkriva Stanija u esmiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Kristijan Golubović

#Stanija Dobrojević