AKTUELNO

Ni sam sebi ne veruje!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka' voditeljka Ivana Šopić tu je ovog dana da raskrinka učesnike u potpunosti. Ivan Marinković otkrio je da očekuje da će ga Jelena Marinković moliti za oprost.

Foto: TV Pink Printscreen

-Ušla je pod velikim stresom jer na prvom mom razgovoru kada je saznala da možda uđe i ona, ja sam rekao da se izvadi milion evra u kešu da ona ne ulazi u rijaliti. Na kraju se ispostavilo da trebamo oboje da uđemo, bilo je jako teško kao i prošle godine da ja idem. Čuvene finansije su presudile da uđemo. Prošle godine je naš dogovor bio da kada ja izađem iz rijalitija otvorim njoj salon za pse. Kada sam izašao reko da joj otvorim, ona kaže ne pada joj na pamet više da radi. Ja sam se šokirao, pare su se potršili - rekao je Ivan.

-Meni se ne sviđa stav od pojedinih učesnika ovde. Meni je ovo užasno. Ispada kao da je neko terao da ulazi u brak sa Ivanom. Ona kao žena koja je zauzeta dozvoli sebi da u prljavom zatvoru, ona nije imala ni poljubac, ona se meni ovim postupkom zgadila. Ovako se niko nije ponašao prema svom partneru. Ivan mi deluje kao da bi joj oprostio. Ona mi je dno dna, mi nemamo nikakav problem, ali ovo mi je dno dna - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

-Ja ne znam koji potez je dobar. Imam emociju i ne znam kkao da se ponašam. Ja ne mogu da zgadim njega njoj i nju njemu. Ona je razočarana što joj on nije odgovorio na poruku. Ona čim se bude iz*ebala dva tri puta sa njim, ona će moliti mene da se pomirimo. Ja stvarno ne vidim perspektivu ovom odnosu. Ja znam njene poteze - rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P