AKTUELNO

Javnosti nepoznati Vuk izjavio je ljubav svojoj dragoj citatima iz pesama Milana Dinčića Dinče i Željka Joksimovića, a onda otkrio ono što su godinama unazad svi priželjkivali da čuju.

Bivša košarkašica Milica Dabović više puta do sada isticala je kako jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, a čini se da će joj se jedna od najvećih životnih želja konačno ostvariti!

Foto: Instagram

Pročitajte još... ŠOK ZA ŠOKOM! Simon otkrio ovo o Milici Dabović, javnost u NEVERICI! (FOTO)

Naime, ona već mesecima unazad uživa u ljubavi sa misterioznim Vukom, za kojeg dušebrižnici na društvenim mrežama često govore da je plod Dabovićkine mašte. Ona se, međutim, ne obazire na negativne komentare, već redovno na Instagramu pokazuje koliko je Vuk čini srećnom, a njena nova objava na društvenoj mreži na kojoj je više nego aktivna podigla je najveću prašinu do sada.

Foto: Instagram

Vlasnica olimpijske medalje pohvalila se cvetnim aranžmanom koji je na njenu adresu poslao misteriozni dečko, a romantična poruka koju je Vuk ispisao aludira na to da želi da je oženi što pre zbog toga što je u blagoslovenom stanju.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pročitajte još... ŠOK ZA ŠOKOM! Milica Dabović otkrila da Simon stoji iza eksplicitnih fotki, pa progovorila o TRUDNOĆI! (FOTO)

Jer ti si žena za sva vremena. Ti si k'o stvorena za ljubav i topao dom. Volim vas oboje najviše, Vuk - stoji u poruci kojom se pohvalila Dabovićeva, nakon čega su se mnogi upitali na koje dvoje je on mislio.

Međutim, bivša sportistkinja se dalje nije oglašavala.

D. Tanasijević

#Beba

#Milica Dabović

#Trudnoća

#košarkašice

#trudnica

'