AKTUELNO

Pevač je otkrio ono što su svi želeli da čuju.

Pinkova zvezda Slobodan Radanović sve je više popularan otkad je napustio najgledaniji rijaliti na našim prostorima, a javnost i dalje intrigira njegov odnos sa njegovom još zakonitom suprugom Kristinom Kockar i bivšom devojkom Lunom Đogani, sa kojom je prevario Kiju pred milionskim auditorijumom.

Iako se ovaj ljubavni trougao trudi da sačuva privatnost, u medijima su oni još glavna tema. Kako je bivši učesnik bio gost u humorističkoj emisiji ,,Kontravizija", Sloba je zbog pritiska javnosti otvorio sve karte i iskreno odgovarao na pitanja voditelja Lava Pajkića.

Foto: TvPink Printscreen

Pevač je priznao da je u kontaktu i sa Kijom i sa Lunom, ali je otkrio i u kakvom su odnosu.

Slegla se ta situacija, ali iskreno, slabo se čujem i sa jednom i sa drugom. Ništa novo ni specijalno nema, sve nekako stoji u mestu, čak se i slabije čujemo nego što smo se čuli pre. Podjednako sam se čuo i sa jednom i sa drugom, ali ništa specijalno: ,,Kako si, šta radiš"? U poslednje vreme se iskreno više čujem sa Kristinom, jer je ona počela da se bavi muzičkom karijerom i obrati mi se i za savet i zna da ja nikad neću da joj dam lažne nade i da ću joj reći uvek iskreno kako mislim. Snimila je spot, želim joj sve najlepše povodom toga. Ali mi slabije komuniciramo nego pre - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Spekulisalo se i da se najpopularniji par u regionu neće razvesti, te da postoji šansa za njihovo pomirenje. Međutim, Radanović se još jednom izjasnio da su papiri potpisani i da se samo čeka trenutak kada će zvanično postati slobodan.

Potpisali smo oboje i predali sudu, sada čekamo da sud odredi kad će to biti zvanično - rekao je Radanović.

K.Ristić

#Sloba Radanović

'