AKTUELNO

Sve se ovo desilo u Zadruzi!

Najveći šok današnjeg dana na velelepnom imanju je imenovanje novog vođe. Naime, kada je sinoć napustila Zadrugu, Zorica Erić je napisala pismo u kojem je postavila Frana Pujasa za vođu, što je izazvalo zanimljive rekacije kod zadrugra.

Đedoviću, udaraš gde treba svaki dan, vođa je Fran! - glasilo je pismo koje je ostavila sinoć izbačena zadrugarka Zorica Erić.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran nije krio oduševljenje kada je saznao da je vođa, pa se odmah bacio na posao da napiše spisak kako će podeliti budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Najzanimljiviji događaj koji se desio, definitivno je bio odnos Maja Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Naime, njih dvoje su dan započeli žestokim sukobom u uvredama da je čak i reagovalo obezbeđenje. Međutim dokaz da je tanka linija između mržnje i ljubavi su baš njih dvoje. Naime, kada je Drvo Mudrosti pozvalo Maju u Rajski vrt njoj se pridružio upravo Janjuš i njih dvoje su krenuli da se grle i maze. Nakon toga su oboje priznali da još uvek postoje emocije koje ne mogu da se sakriju.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su se nakon toga našili oči u oči u izolaciji. Maja je u razgovoru sa Janjušem otkrila da želi da uništi njegovu svadbu sa Aleksandrom Nikolić, što joj je on zabranio, a nakon toga je usledila vrela akcija ispod pokrvača.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je usledila podela bužeta na kojoj je ovonedeljni vođa pokazao svoje umeće i uopšte se nije potresao kometarima koje je dobio od zadruagra.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Fran Pujas je u startu pohvalio svoje najmilije Marka Đedovića i Minu Vrbaški. Fran je njima dodelio veliki budžet,a onda šokrirao sve kada je Tari Simov dao srednji budžet, a bivšim devojkama i simatijama Pauli Hublin i Sanji Stanković se osvetio malim budžetom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve vreme tokom podele je trajao sukob Nenada Aleksića Ša i Tare sa Franom, koji je objašnjavao da mu Tara nije bliska kao Ša i da ne zaslužuje veliki budžet što je nju uvredilo pa je zbog toga čak i zaplakala. Tari je jako zasmetalo što je ona dobila isti budžet kao i Nadica Zeljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Car se nije osetio uvređenim što je dobio mali budžet ali je zamerio Franu što je Pauli dao mali i Tari srednji, pa se Marko Đedović umešao i nakon toga otkrio da je Tara više puta pričala loše o Franu, a ovamo govorio da mu je prijatelj i plače zbog budžeta. On je otkrio da je Fran dobar sa Tarom samo zbog njegovog odnosa i druženja sa Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon podele, zadrugari su se uputili u prodavnicu, dok su ostali gledaju seriju.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će proteći komentarisanje podele budžeta, Izbor potrčka i Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem, pratite večeras na TV Pink, a sve o dešavanjima u Zadruzi čitajte na portalu Pink.rs,

Autor: N.B.

#Zadruga