AKTUELNO

Ovo je sve obeležilo prethodnu noć u Zadruzi!

Kako su zadrugari ove nedelje saznali da su finalisti najgledanijeg rijalitija "Zadruga 4", sinoć se napravio prvi presek u glasovima i voditelji Darko Tanasijević i Dušica Jakovljević su imali dosta posla, pošto su morali zadrugare da obaveste ko zauvek napušta Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Veče je od samo starta bilo zanimljivo. Najpre su se u studiju kod Dušice Jakovljević pojavili bivši zadrugari Dragana Mitrović, Nenad Lazić Neca i Stefan Šebez.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih troje su kometarisali zadrugare i ljubavne veze u Zadruzi. Prvo je Neca, otkrio da ga je Jovana Ljubisavljević misca, najviše razočarala, jer je on njoj bio prijatelj, a onda je video koliko ga je ogovarala i nazivala folirantom.

Dragana Mitrović je kometarisala Minu Vrbaški za koju nije imala lepe reči, pa ju je u nekoliko navrata nazvala folirantom. Ona smatra da je Minina veza sa Mišelom Gvozednovićem bila rijaliti, a onda je rekla da se Mina poverila njoj i Anji Todorović da još uvek voli Mensura, za kojeg je rekla da se čuje sa njenom porodicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Neca i Stefan Šebez su otkrili Dušici da su u kontatku sa porodicama Mine i Filipa Cara i da su svi protiv te ljubavne veze, posle svega što se izdešavalo u njihvoj vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga Neca i Dragana su kometarisali vezu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. I Neca i Dragana smatraju da su oni ili ludi ili se nenormalno vole. Naime, Dragana kao Majina drugarica koja je uvek bila tu za nju je rekla ju je ona savetovala više puta kako da se ponaša, pogotovo zbog njenog oca, ali nije vredelo.

Stefan Šebez je stao u odbranu svog rijaliti druga Filipa Cara koji je imao sukob sa Aleksandrom Nikolić za koju je rekao da ga je oralno zadovoljila. Šebez je ubeđen da Car govori istinu, dok je Nenad Lazić Neca ubeđen da Car laže, jer je gledao klipove i shvatio da je i on igrao rijaliti.

Nakon toga je napravljen prvi presek glasova. Darko Tanasijevć se pojavio na vratima Bele kuće i okupio zadugare oko crnog stola.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je prozvao četiri takmičara koji posle prvog preseka imaju najmanje glasova, a to su bili Sandra Rešić, Jovana Ljubisavljević, Ermina Pašović i Jovana Tomić Matora. Darko je prvo spustio Matoru, a ona je nagrađena aplauzom od strane zadrugara, nakon nje je sela i Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je potom otkrio zadrugarima da Zadrugu napušta Ermina, a misici je laknulo, pošto je ona ostala da stoji sa Erminom.

Ermina je nakon toga otišla u studio kod Dušice Jakovljević gde je kometarisala učešće u Zadruzu 4, ali i pojedine zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je prvo kometarisala odnos Milice Kemez, za koju je rekla da ju je razočarala, i Bore Santane. Ermina je otkrila sve što za o Borinom spavanju kod Milicine sestre Mirele.

Ermina nije stala tu, pa je kometarisla i pomirenje Mine Vrbaški i Filipa Cara. Ona je ubeđena da Mina ne voli Cara, ali joj nije jasan njen plan.

Ona nije štedela ni Marka Janjuševića Janjuša kojeg krivi za sve mu se dešava. Ona ne krije da je on sjajan otac koji voli svoju ćerku, ali mu zamera ponašanje sa Majom.

Ermina Pašović nije štedela reči  kada je opisivala Jovanu Ljubisavljević.

Toliki gnev imam, naročito ka njoj. Ona je upropastila Stefana Karića, za mene je psihički poremećena osoba. Najveći lažov koga sam videla u životu. Svima buši mozak, naročito njemu. Ne mogu da verujem šta je sebi dozvolio. Svako pitanje je slagala... Priča da je pakao preživala, kakav pakao je preživela? Priznala je da je flertovala sa Anđelom da bi napakostila Vladimiru. Primala sve poklone od Vladimira. Kada se Stefan bude osvestio, neće mu biti dobro. Kada čujem šta pričaju, meni nije dobro. Neke teorije zavere, da njoj nameštaju. On je sebe uvek izdizao i smatrao svoju vezu nečim posebnim. A sada poredi sa drugima. On je u jako lošem stanju, a svima nama tera inat. Danas je popljuvao sve u radiju. Ona mu je oprala mozak, ne verujete šta mu ona radi. Ne verujem da je neko nekome tako pomutio um... Smatram da je najgora. Sve je uradila što je rekla da neće uraditi - istakla je Ermina.

Nakon toga je Darko Tanasijević opet okupio zadrugare za crnim stolom. Naime, bilo je vreme da još jedan zadrugar napusti Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je podigao četiri takmičara koja u ovom trenutku imaju najmanje glasova publike, a to su bili Rialda KarahasanovićSanja StankovićTeodora Bilanović i Filip Car. Prvo je spustio Sanju i Rialdu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nekoliko trenutaka neizveznosti, Darko je zadrugarima otkrio da "Zadrugu 4" napušta Teodora. Teodora se poljubila sa Čorbom i oprostila od njega, a zatim pozdravila i sa ostalim zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora Bilanović je nakon toga došla uplakana u studio kod Dušice Jakovljević sa kojom je razgovarala o vezi sa Milanom Jankovićem Čorbom, ali i o prepiskama sa Kenanom Tahirovićem.

Još uvek sam pod utiscima, a ovako na prvu, zadovoljna sam svojim učešćem, ali nisam zadovoljna time što se u startu nisam mogla uklopiti sa 50 ljudi. Ja živim sama, imam tako neke stavove, nije funkcionisalo u kolektivu. Dobijala sam osude i napad, nisam znala zbog čega. Kroz to mi je padalo samopouzdanje. Nisam nekako imala hrabrost da išta kažem, jer sam smatrala da moj komentar nije validan, da će svi da ga ismejavaju, a to je greška. Žao mi je što nisam prikazala više boljih strana sebe - rekla je Teodora o svom učešću.

U toku emisije, bivši zadruagri su primetili da se Dragana i Šebez sve vreme drže za ruku, pa su svi prokomentarisali da kriju vezu.

Bivši zadrugari su komentarisali Nenada Aleksića Ša. Naime svi su bili saglasni da reperu neće biti dobro kada izađe iz Zadruge zbog cele priče sa Tarom Simov i razvoda sa Ivanom. Zadrugari su ubeđeni da se Ša nije zaljubio u Taru nego mu je samo prijalo druženje, takođe su otkrili da su mu hiotetička pitanja otvorila oči.

Oni su komentarisali i Jovanu Ljubisavljević za koju Ermina misli da je tajna devojka Filipa Cara. Takođe, oni su otkrili da ih je Nadica Zeljković oduševila kako igra igur u rijalitiju.

Usledio je kraj emisije, a Veliki šef je posalo pismo zadrugarima koje je Milica Kemez pročitala:

Dragi zadrugari, često ste prognozirali ko bi mogao da pobedi, a ko treba da napusti Zadrugu. Znate ko je kakav i šta se od koga može očekivati. Jasno je da bi svako od vas voleo da odnese pobedu. Svako od vas će sada održati govor na temu "Zašto baš ja treba da pobedim" - glasilo je pismo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga su zadrugari ustajali jedan po jedan i govorili razlog zašto oni treba da pobede.

U nastavku noći Miljana Kulić je napravila koncert zadrugarima, a onda je Mišel Gvozdenović legao između nje i Aleksandre Nikolić i svo troje su uživali.

Kako će teći finalna nedelja Zadruge 4, pratite na TV Pink, a sve vesti o tome čitajte na portalu Pink.rs

Autor: N.B.

#Zadruga