AKTUELNO

Ne propustite najnovije izdanje vaše omiljene emisije o poznatima.

I ove nedelje voditeljski dvojac Ognjen Nestorović i Tijana Prica ugostiće brojne zanimljive goste koji će govoriti o aktuelnim temama, ali i otkriti do sada nepoznate detalje iz svojih života!

Foto: TvPink Printscreen

Ovog nedeljnog popodneva u "Premijera - Vikend specijal", TV formata koji je u rekordnom roku osvojio domaću publiku, čućete najlepši muški glas na Balkanu, ekipa vaše omiljene emisije razgovara sa Zdravkom Čolićem.

Foto: Aleksandar Kerekeš Keky

Nedeljno popodne provedite uz Milana Stankovića, a saznajte i zbog čega je jedan nastup Seke Aleksić zaslužio da se nađe u događaju nedelje. Ovonedeljna gošća u studiju biće Ana Kokić, a iz Splita će se uživo javiti Jelena Rozga.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: TvPink Printscreen

I to nije sve... U najnovijem izdanju emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' upoznaćete novu voditelju emisije DNK Nataliju Simović. Novinarka Katarina Nikolić posetiće pobednike talent šou programa ''Ja imam talenat''.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite novo izdanje jedne od najpopularnijih emisija na domaćim TV stanicama - "Premijera - Vikend specijal" koja je na programu danas u 14 časova, a šta vas sve očekuje uživo na TV Pink pogledajte u nastavku:

Autor: M. K.

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Seka Aleksić

#Zdravko Čolić

'