AKTUELNO

Ne propustite najnovije izdanje najgledanije emisije o poznatima.

I ove avgustovske nedelje očekuju vas ekskluzivne priče i zanimljivi gosti u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima, "Premijera-Vikend specijal", koja je postala nedeljna tradicija.

Željko Joksimović otvoreno je, pred premijernim kamerama, govoriće o početku muzičke karijere i detinjstvu u Valjevu, a njegova bliska prijateljica i saradnica, Jelena Tomašević, otkriva nam je tajnu koju je dugo čuvala.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: TvPink Printscreen

Iako ne govori često o svojoj porodici i privatnom životu, Sergej Ćetković je za emisiju "Premijera-Vikend specijal" napravio izuzetak i doneo priče iz porodičnog doma, dok njegova kuma Aleksandra Radović otkriva sve detalje svog prvog nastupa na festivalu pre više od deset godina.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

I to nije sve, jer će nas u ovim letnjim danima rashladiti i Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno, ni ova emisija neće proći bez retrospektiva sedmice za nama i zabavnih uključenja naših novinara koja obožavate, te je dobra zabava i ove nedelje zagarantovana.

Ne propustite novo izdanje emisije "Premijera-Vikend specijal", u nedelju, 13. jula, od 14 časova, samo na TV Pink - jer uz nas je nedeljno popodne uvek drugačije.

Autor: M. Đ.

#Aleksandra Radović

#Jelena Tomašević

#Milan Stanković

#Premijera

#Sergej Ćetković

#Televizija Pink

#emisija

#Željko Joksimović

'