AKTUELNO

Goran Stojićević Karamela prisetio se u emisiji Rade Radenović svog poslednjeg razgovora sa Ksenijom Pajčin, koju je usmrtio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda.

U sinoćnjoj emisiji "Rada sam" gostovao je voditelj i imitator Goran Stojićević Karamela koji se u iskrenom razgovoru sa Radom Radenović osvrnuo i na prijateljstvo sa tragično ubijenom pevačicom Ksenijom Pajčin.

Foto: TvPink Printscreen

Sedam godina posle Ksenijinog ubistva Karamela je otkrio detalje poslednjeg razgovora sa pevačicom, sa kojom je bio nerazdvojan.

Sećam se poslednjeg razgovora sa Ksenijom. Rekla mi je da je bila emotivno prazna, neispunjena... Međutim, nikada mi nije rekla da želi da ostavi Filipa - rekao je voditelj i priznao:

Foto: TvPink Printscreen

- Mnogo mi nedostaje, ona je bila pravi prijatelj - tužnim glasom izjavio je Karamela i dodao da su duženja sa njom bila nezaboravna i da su često znali da se provode zajedno do ranih jutarnjih sati.

Foto: Promo

Podsetimo, Kseniju je u utorak 16. marta 2010. godine u njenom stanu na Voždovcu usmrtio tadašnji emotivni partner Filip Kapisoda, koji je potom oduzeo sebi život.

D. T.

#Filip Kapisoda

#Goran Stojićević Karamela

#Ksenija Pajčin

#Rada Radenović

#Rada sam

#Televizija Pink

#pevačica

#voditeljka

'