AKTUELNO

Zgodna plavuša koja se proslavila u Srbiji zahvaljujući voditelju Televizije Pink danas je okupirana majčinstvom, a čini se da je svetla reflektora više ne interesuju.

Seksepilna grčka zvezda Natali Thanou, koja je 2009. godine osvojila Srbiju hit singlom "Kiša je padala" koji je snimila sa voditeljem Televizije Pink Ognjenom Amidžićem, rođena je, zapravo, u srpskoj prestonici.

Foto: Youtube

Natalija Šoša, kako se zaista zove, odlučila je pre jedanaest godina da napusti Srbiju i otpočne novi život u Grčkoj, gde je 2007. godine pobedom "Playmate" izbora započela manekensku karijeru.

Foto: Youtube

Budući da joj se osladio boravak na tamošnjoj šoubiz sceni, Natalija je počela da se bavi i pevanjem, a dve godine kasnije vratila se u Srbiju gde je sa Amidžićem snimila letnji hit na srpskom, ali i grčkom jeziku.

Foto: Youtube

Ubrzo nakon velikog uspeha koji je pesma postigla u Srbiji i Grčkoj, Natali se povukla sa javne scene zbog toga što je ostala u blagoslovenom stanju. Posle šest meseci zabavljanja sa Dimitrisom Karelom, Natali je ostala u drugom stanju, a svog prvog sina Arisa donela je na svet u maju 2014. godine.

Foto: Youtube

Ovako pevačica sa kojom je Amidžić snimio hit singl izgleda danas:

D. T.

#Grčka

#Natali Thanou

#Ognjen Amidžić

#Srbija

#Televizija Pink

#pevačica

#voditelj

'