AKTUELNO

Navikli smo da nas zgodna plavuša izveštava sa najvećih dešavanja širom planete.

Dugogodišnja novinarka i voditeljka televizije Pink, Sandra Drašković posetiće uskoro ponovo razne Američke gradove, u kojima će imati priliku da se susretne i obavi razgovore sa košarkašima NBA koji su našeg porekla. Kako oni provode svoje dane u Americi, upravo ćemo imati priliku da vidimo i u Srbiji.

Foto: Andrej Nihil, Pink.rs, Pixabay, Tanjug

Već smo navikli da nas atraktivna plavuša izveštava sa najvećih modnih i kulturnih događaja širom planete, pa ćemo se tako podsetiti da je izveštavala sa crvenih tepiha brojnih manifestacija, a gledali smo na TV Pink i jednu direktno iz Los Anđelesa.

Foto: Andrej Nihil, Pink.rs, Pixabay, Tanjug

Foto: Andrej Nihil, Pink.rs, Pixabay, Tanjug

Naime, Draškovićeva je izveštavala i napravila reportaže o filmovima koji su prikazani na jubilarnom 20-om AFFMA-Arpa film festivalu, od kojih je najzapaženiji te godine (2017.) bio film “Dalida”, emitovan tokom večeri samog otvaranja festivala.

Foto: Pink.rs

Upravo o svemu tome svedoče i fotografije sa crvenog tepiha na kojem se pojavila i naša lepa novinarka. Iste godine Sandra je posetila i čuveni “Funkshion Swim Week” i prenela vam putem ekrana vrelu atmosferu sa modne piste iz Majamija. Uživajte u slikama, do novih ekskluzivnih priča koje vas očekuju!

PROČITAJTE: ZA OVO NE ŠTEDI NOVAC! Ana Kokić potrošila pravo malo bogatstvo, a evo i na šta! (FOTO)

Pink.rs

#Sandra Drašković - Sani Armani

'