AKTUELNO

U cirkusu sam upoznala svog supruga. To je bila ljubav na prvi pogled, shvatili smo brzo da ne možemo da živimo jedno bez drugog - rekla je talentovana Elena za Pink.rs.

Elena Nađ (29) čiji je talenat elastika tela, osvojila je kako publiku, tako i žiri neverovatnom cirkuskom tačkom u popularnom šou programu ''Ja imam talenat'' koji se emituje na TV Pink. Ona je pomoću obruča izvela tačku dva metra iznad zemlje, a članovi žirija nisu skrivali svoje oduševljenje. Dok se spuštala na zemlju, svi su ustali na noge da je pozdrave apaluzom.

Ova lepa i talentovana Ukrajinka došla je u našu zemlju pre nekoliko godina da radi u cirkusu, a u Srbiji se zaljubila u Petra, s kojim ima dvoje dece.

Mene su pozvali iz Ukrajine da se pridružim jednom cirkusu u Srbiji, što sam ja i prihvatila. Zaposlili su me da radim jednu sezonu, a ostala sam sve do sada. U cirkusu sam upoznala svog supruga. To je bila ljubav na prvi pogled, shvatili smo brzo da smo stvoreni jedno za drugo i da ne možemo da funkcionišemo ako nismo zajedno. Jednostavno, mi ne možemo da živimo jedno bez drugog. Direktorka cirkusa mi je postala venčana kuma - počinje priču Elena za Pink.rs i otkriva da je svaki dan proveden u cirkusu jedno novo i nezaboravno iskustvo.

Foto: Privatna arhiva

Svaki dan proveden u cirkusu je nova avantura. Veoma je zanimljivo. Kao i svakom čoveku jutro mi normalno počinje, pijemo kafu i razgovaramo o tome koju tačku ćemo tog dana vežbati. Družimo se, putujemo zajedno, često se selimo, podižemo šatore na različitim mestima. Upoznajemo nove ljude, šetamo po gradu, slikamo se. Sve je to veoma zanimljivo i lepo. Bukvalno sam proputovala celu Srbiju, upoznala mnogo lepih mesta. Grad u koji sam se zaljubila definitivno je Subotica. Tamo bih jednog dana mogla da živim i volela bih da u tom gradu sagradimo kuću - dodaje ona.

Foto: Privatna arhiva

Učesnica šou programa ''Ja imam talenat'' otkriva da poseduje urođeni talenat koji joj je doneo mnogo toga u životu. Međutim, pojedine tačke koje ona izvodi veoma su rizične.

Foto: Privatna arhiva

Ja to nisam naučila, tako sam rođena. Moj otac je to kod mene primetio i rekao mi je da taj talenat treba da iskoristim. U svakoj tački koristim tu elastiku tela. Postoje tačke od kojih imam veliki strah i tremu, a to je uglavnom kada radim krug. One se rade na velikoj visini, što nimalo nije lako, a može da bude i veoma opasno. Kad se radi u vazduhu uvek može da se desi neka nepredviđena okolnost iako ste sigurni u sve rekvizite i sajle. Uvek može da se desi da mi sklizne ruka ili noga ili da napravim neki pogrešan korak. Nikada ne smem biti previše opuštena da se ne bi desio neki fatalan ishod.

Foto: Privatna arhiva

Elena je od Danice Maksimović dobila zlatni taster čime se plasirala direktno u polufinale takmičenja, a veliku podršku pružila joj je i Ana Nikolić.

Danica i Ana su me najviše oduševile. Žao mi je što nismo imale više vremena da popričamo. Od svih članova žirija sam dobila lep komentar i oni su divni ljudi. Pored toga, upoznala sam mnogo divnih ljudi tokom takmičenja i baš mi je bilo žao kada su pojedini ispali. Nadam se da ću ih ponovo videti - kaže lepa Ukrajinka.

Foto: Privatna arhiva

Talentovana Ukrajinka ne krije da se nada pobedi, ali priznaje da je konkurencija poprilično jaka.

Naravno da se nadam pobedi. Sve ću dati od sebe da pobedim, ali ne zavisi to samo od mene već i od glasača. Naravno da postoji velika konkurencija. Takmičari su mnogo ozbiljniji nego u prvom krugu, ali u svakom slučaju i ja se spremam da pokažem nešto novo i da osvojim publiku, članove žirija i da opravdam zlatni taster.

Foto: Privatna arhiva

Uprkos tome što je zavolela Srbiju, ona je odlučila da sa porodicom ipak uskoro napusti našu zemlju i preseli se u Španiju gde je već čeka posao.

Došlo je vreme da se promeni program i mesto. Mnogo toga smo ovde već pokazali. Odlučili smo da odemo u jedno primorsko mesto u Španiji gde ćemo izvoditi naše cirkuske tačke. Posle se možda ovde i vratimo. - završava Elena.

Ne propustite najnoviju epizodu vašeg omiljenog šou programa ''Ja imam talenat'' koja je na programu TV Pink večeras od 21:30!

Autor: M. Krasić

#Elena Nađ

#Ja imam talenat

'