AKTUELNO

Prema pisanju pojedinih medija, folkeru Darku Laziću su brojne kolege i prijatelji okrenuli leđa jer se, prema njihovim tvrdnjama, uopšte nije opametio i opet se igra sa sudbinom.

Darko se sada suočava s novim neprijatnostima, jer nema ničiju podršku osim Andreane Čekić koja mu je inače kuma.

- Darko je sam kriv što niko više ne želi da bude sa njim u drugarskim odnosima. Kolege koje su mu se našle posle njegove stravične nesreće su jako razočarane, jer se on nikom ne javlja na telefon, samo ako mu nešto treba, e tada zove. To je jedan od razloga, a drugi je i to što smatraju da se Darko nije opametio i da se opet igra sa sudbinom i bahati - ispričao je izvor za "Star", a potom nastavio:

Foto: Pink.rs/Instagram.com/darkolazicofficial

Daću vam najprostiji primer sa Đanijem, ako je neko trčao i bio tu za Darka to su Đani i Slađa. Večito ga je branio, pozajmljivao mu novac, podržavao, ma gledao ga kao sina, da bi se Đaniju desilo sada ovo sa pritvorom, a Darko mu ni poruku nije poslao. Da ne nabrajam ko se sve žalio na njega! Zato i neće više niko ni da čuje za njega, niti ikoga zanimaju njegovi problemi i gluposti koje pravi! I Darko je shvatio da ga kolege izbegavaju, ali se pravi blesav, pa još kaže kako on neće ni sa kim kontakt.

Foto: Instagram, Pink.rs

Autor: D.T.

#Andreana Čekić

#Darko Lazić

#Đani

'