AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Novo izdanje vaše omiljene lejt najt emisije “Amidži šou” je na programu TV Pink i večeras od 22:30 časova. Kao i do sada, Ognjen Amidžić ugostiće veoma zanimljivu ekipu – gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palmu, bivšeg fudbalera i trenera FK Partizan Savu Miloševića, pevačicu Radu Manojlović i harmonikaša Mirka Kodića.

Dragan Marković Palma poznat je kao neko ko redovno pomaže građanima na razne načine – poljoprivrednike šalje na sajmove širom Evrope, maturante osnovnih i srdnjih škola na letovanja, a pomaže i svima onima koji se ostvare u ulozi roditelja. Palma je posebno brinuo o građanima tokom vanrednog stanja, te je sa donatorima i sponzorima obezbedio Uskršnje pakete. Kako se Jagodina izborila sa epidemijom koronavirusa i o novim investicijama za naredni period, Palma će govoriti u emisiji “Amidži šou”.

Foto: Facebook.com/Dragan Marković Palma

Pred nastavak sezone, koji je zakazan za 30. maj, ceo stručni štab i fudbaleri Partizana uradili su test na koronavirus. Kako su rezultati negativni, odnosno niko nije zaražen koronavirusom, Savo Milošević može da nastavi pripreme za nastavak sezone. Savo i ostali člaovi tima mogu da nastave nesmetano da rade u sportskom centru, a kakvi su planovi za ostatak sezone i kako je protekao period u karantinu, Savo će ispričati kod Ognjena u emisiji. Takođe, dotaći će se i njegovog privatnog života, odnosno veze sa 10 godina mlađom violončelistkinjom Natalijom Tipsarević.

Foto: Beta/Branislav Božić

U studio stiže i pevačica Rada Manojlović, koja je period izolacije iskoristila da ode u rodno Četereže i provede vreme sa porodicom, koju inače zbog poslovnihobaveza ne viđa toliko često. Sveža i spremna za nove poslovne poduhvate, Rada će u emisiji “Amidži šou” otkriti svoje poslovne planove sada kada je vanredno stanje gotovo. Popularna pevačica pričaće i o svom privatnom životu i kako je karantin uticao na njenu vezu sa kolegom Harisom Berkovićem.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Za dobru atmosferu u studiju biće zadužen harmonikaš Mirko Kodić, uz kog će i ostali gosti zapevati.

Očekuju vas i najluđi izazovi, zato ne propustite još jedan “Amidži šou” u utorak 12. maja od 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Dragan Marković Palma

#Mirko Kodić

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Radmila Rada Manojlović

#Savo Milošević

#Televizija Pink

#emisija

#voditelj

<
'