AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Najbolja zabava očekuje vas, po dobrom, starom običaju, ovog utorka od 23 časa u emisiji “Amidži šou”. Ognjen Amidžić je i ovog puta pozvao ludu ekipu u goste – u studio stižu glumci Milan Kalinić, Milan Vasić i Rade Ćosić, voditeljka TV Pink Dea Đurđević, srspka tekvondistkinja Sara Damnjanović i pevačica Ana Kokić.

Dobar humor i odlična atmosfera vlada u emisiji “Amidži šou” kad god su Milan Kalinić i Milan Vasić u studiju. I ovog puta će sasvim sigurno biti tako, jer će dva Milana odgovoriti na sve Ognjenove lude izazove. O budućim projektima, dosadašnjoj poslovnoj saradnji i prijateljstvu, Kalinić i Vasić će govoriti upravo kod Ognjena u studiju.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Rade Ćosić oduševio je publiku u prošlom gostovanju u emisiji “Amidži šou”, što je bio dovoljan povod da ponovo dođe kod Amidžića. Gledaoce je do suza nasmejalo kada je sa fudbalerima Partizana učestvovao u pantomimi, a kako će se sada snaći u najsmešnijim igricama, saznaćete ako u utorak od 23 časa budete uz kanal TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen će ugostiti I svoju koleginicu, Deu Đurđević, koja se nakon pauze vratila na male ekrane. Naime, nakon teške saobraćajne nezgode, Dea je prošla kroz naporan proces rehabilitacije, a onda se vratila u jutarnji program “Novo jutro”. Međutim, nakon još jedne operacije, Dea je morala da se ponovo povuče sa posla, kako bi se oporavila i nastavila sa terapijama. Ipak, Dea nije mogla dugo da izdrži bez Pinka i posla koji obožava, pa će sa kolegom Predragom Sarapom svakog četvrtka gledaocima poželeti “dobro jutro” u najgledanijem jutarnjem program svih komercijalnih televizija “Novo jutro”. Osim toga, Dea je nedavno bila motivacioni govornik u okviru tribune “Build Yourself”, kada je držala govor pred 1.500 studenata. O svemu kroz šta je prošla od saobraćajne nezgode, periodu oporavka, povratku na televiziju i podizanju svesti o bezbednosti u saobraćaju, Dea će pričati u emisiji “Amidži šou”.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

U studio stiže i naša tekvondistkinja i aktuelna Mis Azije, Sara Damnjanović, koja je postala popularna zahvaljujući zanimljivim snimcima na društvenim mrežama. Saru na Instagramu prati više od pola miliona ljudi, koji su oduševljeni njenim veštinama u tekvondou, koje prikazuje na zabavan način. O uspehu na društvenim mrežama i osvajanju titule za Mis Azije, Sara će po prvi put pričati u emisiji “Amidži šou”.

View this post on Instagram

🥇💋🎥

A post shared by Damnjanovic👑Miss Asia Global (@saratkd7) on

Dobro znan gost kod Ognjena je i Ana Kokić, koja će, kao i uvek do sada, potpuno iskreno govoriti o poslovnom i privatnom životu. Da li je posle razvoda od Nikole Rađena pronašla novu ljubav ili se potpuno posvetila ćerkama i karijeri, gde će nastupati u najluđoj noći i kakva je iznenađenja pripremila za svoje obožavaoce, Ana će otkriti u razgovoru sa Amidžićem.

Foto: Pink.rs

Još jedna izbudljiva epizoda je pred vama, zato ne propustite “Amidži šou” u utorak 24. decembra uživo od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Ana Kokić

#Milan Kalinić

#Milan Vasić

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Rade Ćosić

#Sara Damnjanović

#Televizija Pink

#emisija

#voditelj

'