AKTUELNO

Pevačicin brat je poznati košarkaš!

Nakon što se na jednoj Instagram grupi pojavila fotografija Emine Jahović sa početka karijere, nastala je opšta polemika o njenom izgledu, ali i odrastanju.

- Emina je uvek bila lepa i ne bih rekla da je to njena fotografija, znam je još kao malu - napisala je jedna obožavateljka, a onda se sledeća nadovezala.

Foto: Instagram.com/yaemina

- Nekad je bila siromašna, sad bogata, to je razlika - bio je sledeći komentar, što je izazvalo niz komentara u odbranu Emine Jahović.

Međutim, ubrzo su svi krenuli da brane Eminu, najpre zbog izgleda navodeći da je uvek bila lepa žena, a kasnije i zbog porekla.

- Samo da znaš, ona nikada nije bila siromašni. Roditelji su joj intelektualci, a brat najpoznatiji košarkaš - napisao je jedan od pratilaca.

Foto: Instagram.com

Da podsetimo, poznato je da pevačica potiče iz ugledne porodice u Novom Pazaru, od oca i majke lekara, dok joj je brat proslavljeni košarkaš Mirsad Turkdžan.

Pevačicin otac Nusret, kardiolog, preminuo je kad je Emina imala 13 godina, te se o njoj brinula mama Senija, pedijatar po profesiji.

Autor: M.K.

#Kija Kockar

<
'