AKTUELNO

Zanemećete!

Kao ovonedeljni vođa Lepi Mića u emisiji izneo je ko će biti potrčci, ali i omiljena osoba ove nedelje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovonedeljni potrčci su Luna i njena mama Anabela - rekao je Mića, a onda su majka i ćerka prokomentarisale.
Jutros sam rekla Ermini za stolom da ćemo biti mama i ja, on to nekako indirektno za stolom nagovesti. Znala sam da ćemo biti nas dve, to dokazuje da Lepog Miću znam u dušu. Drago mi je što smo mama i ja, bolje nego da je stavio mene, nego nju i Marka - rekla je Luna.
Nije mi svejedno, znam da Mića nije imao lošu namernu, ali nisam sigurna da će to moći da se reši na taj način. Prihvatam, naravno - rekla je Anabela.

Lepi Mića objasnio je svoju odluku zbog čega je izabrao Anabelu i Lunu.

Više puta sam rekao Luni da mora da sedne i da popriča sa majkom. Ja mislim da Anabela ne misli da Luna mene ne voli. Smatram da su one problem unele spolja, mislim da nisam ja problem. Moje mišljenje da problem ovime može samo da se zamaže, a jedino može da se reši kada izađu odavde - ekao je Mića.

Mića je napokon otkrio ko je njegova ovonedeljna omiljena osoba.

Uz moje veliko zadovoljstvo i čast, moja omiljena osoba će biti Jelena Pešić - istakao je Mića, a onda je Jelena prokomentarisala.
Pretpostavljala sam da sam ja, negde mi je i rekao. Uvek mi je drago da slušam njegove životne priče, nadam se da ću i ovoga puta uživati - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'