AKTUELNO

Zanemećete!

Pevačica Anabela Atijas ušla je u "Zadrugu 3" pre nekoliko dana i napravila totalnu pometnju. Sa njenim ulaskom otvorile su se mnoge teme, a jedna od njih je i njen odnos sa Osmanom Karićem, ocem aktuelnog zadrugara Stefana Karića.

Osman je sada odlučio da o svemu javnost obavesti putem svog Instagram profila, te je podelio njihovu prepisku koju su imali kada je Anabela bila napolju.

Foto: Instagram.com/karic_osman

Ne pričam sa ovom ženom, majkom jedne ćerke, za koju je dala i živce i zdravlje braneći je i nju i tadašnju vezu zbog koje smo se tokom Zadruge 2 i posvađali. Ali kao roditelj moram stati uz nju i reći da Anabela govori istinu, što ću objasniti porukama koje slede - napisao je Osman uz fotku sa Anabelom, a zatim podelio njihove prepiske.

"Znam da lažno podržavate Marka, samo da bi došli i vi do željenog cilja, a posle ćete opet prolaziti kroz pakao kao prošli put. Nema tih para za koje bih prodao sina, zato sam ljut na vas" pisao je između ostalog Osman Atijasovoj, a ona mu je odgovorila: "Otpratila sam te jer si pljuvao Lunu i njene izbore. Ona je moja ma kakva bila". Oni su na kraju konvezracije uspeli i da izglade odnose.

Njihovu kompletnu prepisku možete pogledati u nastavku.

Foto: Instagram.com/karic_osman

Foto: Instagram.com/karic_osman

Foto: Instagram.com/karic_osman

Autor: R.L.

#Anabela Atijas

#Osman Karić

'