AKTUELNO

Pevačica Anabela Atijas godinama nije u dobrim odnosima sa bivšim deverom Đoletom Đoganijem, a javni rat nastavljen je i sada, kada je u "Zadruzi" pred milionima gledalaca iznela brojne kritike na njegov račun, ali i njegov "prljav veš".

Odmah su usledili kontraudarci s Đoletove strane, koji nije štedeo Anabelu, te ju je po ko zna koji put žestoko iskritikovao i oklevetao u javnosti, a ovaj put u zaštitu pevačice rešila je da stane njena majka Jadranka Polutak, koja se oglasila na Instagramu.

Jadranka je, naime, svoje prijatelje na Instagramu podsetila na jedno televizijsko gostovanje u kojem je Đole svojevremeno pričao loše o svim akterima priče, a onda mu je uputila i "otrovan" komentar.

Foto: Pink.rs

Samo da vas pitam, gde ste bili u Luninom i Nininom životu, u godinama kada je bilo potrebno?! Ali, zato ste sada tu da udruženo pljujete po novinama njihovu majku Anabelu - napisala je Anabelina majka Jadranka.

Podsetimo, Anabela je u više navrata u "Zadruzi" priznala da više neće da ćuti Đoletu Đoganiju koji ju je, kako kaže, godinama bez povoda maltretirao i blatio u medijima, a posebno ju je ujeo za srce kada se javno ogradio i "odrekao" svoje bratanice Lune Đogani zbog njenog ponašanja u prvoj "Zadruzi".

Autor: D.T.

#Anabela Atijas

#Jadranka Polutak

#Zadruga

#Đole Đogani

<
'