AKTUELNO

"Prljav veš" bez prestanka iznose na površinu!

Burna noć je za nama u "Zadruzi", najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima! Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka" ponovo je došlo do velikih svađa i rasprava u kojima su glavni akteri bili oni o kojima javnost bruji poslednjih nedelja - Anabela Atijas, Gagi Đogani i Luna Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova trojka, čini se, kao da je tek zagrebala na površinu kada je njihov odnos u pitanju, te konstantno iznose prljav veš. Tako je Gagi pokušavao da navede javnost da pomisle da su Anabela i on bili u lošim odnosima tokom "Zadruge 2" zbog pevačicinog bivšeg muža Andreja Atijasa. Međutim, ona ga je u tome demantovala.

Iako ne mogu da rasprave ni svoje zamršene odnose, tokom sinoćne emisije Anabela i Luna pomenule su Đoleta Đoganija, poznatog densera i Gagijevog brata. Naime, Luna je već pominjala strahovite poruke koje je navodno dobijala od svog strica, a Anabela je istakla da je tada mlada pevačica dobila alopeciju, te da zbog toga ponegde nema kosu. Šta je Gagi imao da kaže na sve ono što su Anabela i Luna iznele, pogledajte u nastavku.

Međutim, ono što je najviše šokiralo celokupnu javnost koja je noćas pratila emisiju "Gledanje snimaka" jeste to koliko je Gagi bio ostrašćen na svoju bivšu suprugu jer mu je pomenula pokojnog oca, te istakao da će je zbog toga psovati svakog dana!

Anabeli zbog ovoga nije prijatno, a kako je već poznato da je dobijala pretnje od Gagijeve porodice, sigurna je da će i zbog ovoga biti stavljena na stub srama od strane njih. 

Burna noć je ostala iza nas, a ono što su Luna i Marko radili ispod pokrivača moglo bi da ponovo napravi problem u njenom odnosu sa majkom. Da li će do toga doći, ostaje nam da vidimo.

Video: TV Pink Printscreen

MILICA KEMEZ LILA GORKE SUZE

Iako se svima čini da su ostali zadrugari pali u drugi plan otkako je Anabela Atijas ušla u velelepni grad, to i te kako nije tačno. Mnogi i dalje prate sage ostalih stanovnika Bele kuće, a sinoć je sve pogodila svađa Bore Santane i Milice Kemez. Oni su se raspravljali o njihovom odnosu, ponašanju kakvo imaju jedno prema drugom, a zbog svega što se izdešavalo, Milica nije mogla da zadrži suze, te se u kupatilu jadala Ivani Šopić, govoreći da je mnogo toga u životu izgubila. Milici nije bilo lako, a šta ju je Ivana savetovala i kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Zadruga

'