AKTUELNO

Đoganijeva se ovome nije nadala!

Marko Đedović ispričao je svoju ispovest, kada se susreo sa prevarom u vezi, a potom je imao intrigantno pitanje za svog imenjaka, Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde sam seo samo iz jednog jedinog razloga, a to je jedina opcija u kojoj mogu podržati prevaru, a to je da ne mogu da usklade razum i srce i tu dolaze do velikog problema. Ja sam se jednom našao u takvoj situaciji, nisam znao, bio sam mlađi, nisam mogao to da uskladim, onda sam prevario, sutradan priznao, znajući da će to moju vezu osuditi na propast. Jako sam srećan što sam to uradio. Generalno ne umem da branim nešto za šta se ne začažem. A sada ću da pitam Marko. Marko, kada si u vezi ili braku, šta smatraš prevarom. Da li je ako ti se neko dopadne, prevara? I da li bi ostao u braku ili vezi ako bi ti se dopao neko drugi - ispriao je Đedović.
Ako krene u smeru dopadanja, verovartno da to što sam imao, ja ću tu vezu da raskinem, pa bih nastavio dalje - odgoovrio je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Markom, a u brak ne bih ušao dok ne bih bio siguran da je to osoba za ceo život. To je jedan životinjski nagon, ali mi za razliku od životinja možemo kontrolisati - rekao je Stefan Kandić Kendi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'