AKTUELNO

Ovome se nije nadala.

Gledaoci su postavili pitanje Miljani Kulić, koje je glasilo: "Da li bi se naljutila na Gagija, ako bi te otkačio zbog Miljkovića?"

Foto: TV Pink Printscreen

Naljutila bih se! Gagi i ja smo od početka bliski, mogu da kažem da je ovo prijateljstvo, da nije rijaliti prijateljstvo. Mi kad pričamo, pričamo o životu, o poslu... Ja sam temperamentna, on me smiruje. Da prekine prijateljstvo zbog Marka, smatrala bih da si labilan - govorila je Miljana.
Ko ti više prija ovde za druženje, Marko ili ja? - želela je Miljana da čuje odgovor od Gagija.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko! Draži mi je, više sam vremena provodio sa njim. Nas dvoje smo u rijalitiju, sa njim se družim na drugačiji način. Ne znam zbog čega me pitaš ta pitanja, kada znaš da ti odgovor neće prijati, glupa su ti pitanja. Marko Miljković je došao, znao sam da nije više sa Lunom, malo sam razmislio, želeo sam da on dođe ovde. Marko i ja imamo poseban odnos, bez obzira što nije više sa Lunom. Ne može da se poredi rijaliti i život napolju - rekao je Gagi.
Rekao sam da nemam ništa protiv da se Miljana i Gagi druže. Opšte je poznata stvar da Miljana, sa kim god sam ja dobar, ona čisti put sebi ka meni. Ne govorim o zaljubljenosti, to je Miljana - rekao je Miljković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'