AKTUELNO

Napetost u Beloj kući nikad nije bila veća.

U noći koja je iza nas ljubavni parovi u "Zadruzi 3" bili su na velikom iskušenju. Zadrugarima je pušten snimak svađe Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, u kojoj je on njoj napravio još jednu ljubomornu scenu, zbog čega su stanari Bele kuće bili zgroženi.

Ajdarpašić je potpuno izgubio kompas kada je čuo osude gotovo svih zadrugara, zbog čega je počeo da besni, lupa i histeriše, što je isprovociralo Zoricu Marković koja ga je gađala čime je stigla.

Mensur je zatim odbrusio Jovani Tomić Matoroj i Luki Beliću da su veliki foliranti, a kada je Mina stala u zaštitu Belića, nastao je još veći skandal.

Skloni mi se sa očiju, mrzim te! Očima ne mogu da te gledam, skloni se od mene. Neću da te vidim. Poginuo, groba mi tatinog. Nema šanse nikad više. Kad ja kažem da su svi foliranti, šta se on pronalazi? Mrzim te - besneo je Mensur na Minu.
E zamrzećeš me još više. Sad ja teram inat. Nemoj da budeš kao p*čka neka. Mene teraš od sebe kao kera - uzvratila mu je Vrbaški.
Ti večito staješ u odbranu drugih ljudi. Ja kažem da su svi foliranti, a on se nađe da mi se suprotstavi - vikao je Mensur.

Mina je počela da plače na sav glas jer ju je Mensur ostavio, a onda se i on potpuno slomio, te su oboje ridali u pabu, nakon čega su se ipak pomirili.

S druge strane, na veliki problem u vezi naišli su i Dragana Mitar i Edis Fetić. On je zamerio Dragani što govori da njegovi prijatelji varaju žene, a ona je bez problema to još jednom ponovila za stolom.

Živimo u Beogradu, gradu gde svi sve znaju, znamo kako se živi i šta ljudi rade, a konstantno se nešto prikriva. Nikakva imena nisam pominjala niti precizirala. Svi su fini, svi su verni... Jesu, ali malo sutra! Muka mi je od toga, jedino mi je žao što posle rijalitija kamera ne prati svakog 24 časa, da se vidi ko je kakav - rekla Dragana, koju je prekinuo Edo i istakao da pokaže dokaze da njegov prijatelj vara ženu, ukoliko iste dokaze ima.
Je l' si ti videla nekog od mojih drugova sa devojkom? I ako imaš bilo kakav dokaz, pusti taj dokaz - ponavljao je on, dok se Dragana nevešto pravdala ističući da je "ne zanimaju tuđi životi".

Odmah pošto se emisija završila, njih dvoje su započeli žestoko prepucavanje u dvorištu, pa je palo još mnogo optužbi, teških reči, a izneto je i još prljavog veša iz njihovih života.

Prodala si me sto puta i to je to, jesi me prodala! Ja hoću da opravdam... Ne mogu da opravdam! Je l' si iznela ti priču za Kaću Živković, ti ili ja?! Je l' si videla bilo kakvu poruku, je l' sam bio ja s njom? Što radiš nešto što mi nije prijatno?! Ti si labilna osoba, ja neću da budem sa labilnom osobom! Drala si se kao magarac! Je l' meni prijatno da se zna da sam ja lupio glavom o volan? Jednu lošu stvar reci koju sam ja rekao o tebi, iz tvog života?! Mene možeš da kanališ da sam nasilnik, lažov... Hoćeš li reći jednom šta sam slagao?! Pedeset puta si to rekla! Ne možeš da pljuješ i da ližeš... A te ljude, moje prijatelje koji su ginuli za mene kada si mi ti okrenula leđa, ne možeš da uvlačiš! Evo, ja sam kod žene, samo se skloni od mene! Ja sam završio! Ja ću da budem sa onom ženom za koju sam Bog, a pošto tebi nisam, onda se skloni. Ti misliš da sam ja budala?! Posr*la si mi se u život, ali ne možeš dalje - siktao je Edo, a onda je eksplodirala i Dragana.
Tvoji prijatelji te podržavaju u švaleranju i k*rvanju, jer se tako prikrivate! Boli te istina i ne možeš da spavaš! Mene kanališ, a svoje k*rvarluke prikrivaš! "Ja uzimam honorar i j*bem", to si ti ustvari i mislio! Nikada me nisi poštovao, zato i jesmo u ovom odnosu! Ja znam da te je boleo k*rca kada nam je moj muž vijao po Beogradu i pravio sr*nja, a ti kao miš bežao u Novi Pazar. Nisi vredan da vrištim za tobom, pun mi je k*rac ovakvih scena! Nisi voleo ni mene, ni bivšu ženu, ni decu... Voliš samo sebe! Sada se ja sklanjam od tebe! Ti si ušao da bi mene ovde kanalio, kao što i jesi. Sve što si pričao lagao si, ali lagao si sebe. Čitav život živiš u laži, mutljavinama, pa si mi mene uvukao u te svoje laži. Ti si toliko zaljubljen u sebe... Ja sam zatečena - izjavila je ona.

Iako je Edo pokušao da se distancira, Dragana mu nije dala mira, te je otišla za njim u garderober i rekla mu kako ju je slagao da će se preseliti u Beograd, da će se razvesti i da će njih dvoje živeti zajedno.

Doći ću u Beograd da živim, sigurno. Doći ću, ali ne da živim sa tobom! I razvešću se, ali ne zbog tebe već zbog sebe - srušio je Edo Dragani snove.

Zbog svega izrečenog Dragana je završila u suzama, te je posumnjala i u to da će se Edo možda vratiti svojoj supruzi Zilhi, a kada joj je Fetić prišao usledio je konačan raskid.

Što sad cmizdriš?! - upitao je Edo.
Ništa, nebitno, boli te k*rac za mene, naravno da i treba da te boli! Ne treba u uopšte da te interesuje - gunđala je Dragana od koje se Edo sklonio i ostavio je uplakanu.

Autor: R.L.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

'