AKTUELNO

Nije mogao više da drži u sebi bol koju oseća!

Tokom večeri Nikola Orozović popričao je sa Lepim Mićom o priči koja ga tišti. Naime, Orozović se poverio Ivanu Gajiću da je imao porodične probleme, koje više ne može da drži u sebi. Lepi Mića posavetovao je Nikolu očinskim savetom, koji mu je puno pomogao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako si pobedio sebe, nema šta da pričaš, ako nisi, onda radi na tome da ti mozak odluta. Odsutan si, ti si dobar kao 'leb, ali si strašno odsutan. Ti treba da razmišljaš o budućnosti, a ne kao da imaš problem. Da li si zdrav? Zamisli da imaš nešto - savetovao ga je Lepi Mića.
Ja kada legnem u krevet, meni mozak odluta. Ja sam rekao mojima da se ne javljaju, jer sam rekao da ne bih voleo da se o tome nikad ne sazna. Ali sam shvatio da ako ne kažem, da neću moći sa tim - pričao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Otac ima problem, nije u dobrim odnosima sa majkom. Nešto što je on radio, pa se to odrazilo na psihu i to će se sigurno saznati napolju, ali ako će da se sazna, bolje da ja ispričam. Posledice rata... Ja jedini vodim računa o ocu, ne mora da ima staratelje, ali nije hteo u bolnicu, pa sam morao ja da ga odvedem u bolnicu. Volim ga najviše na svetu, život bih mu dao. Ja sam sa svima dobar, uvek sam bio taj koji je spajao celu porodicu - dodao je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'