AKTUELNO

Hoće li mu ovo prebaciti?

Mensur Ajdarpašić bio je sledeći gost voditelja Ognjena Amidžića u intervjuima pre izbacivanja. On je pričao o svojoj devojci Mini Vrbaški, ali i pogledima Marka Miljkovića koje je primetio.

Ovo je čudo jedno, od kako sam ušao, sve je počelo da puca. Pre mene je sve bilo onako... - rekao je Mensur na samom početku, pa otkrio u kakvim je odnosima sa Minom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo sada nikad zaljubljeniji, osećam je, zagrejala se, sada voli iskreno, vidim kroz njene reakcije - ispričao je Ajdarpašić, pa progovorio o Marku Miljkoviću:
Primećivao sam neke stvari, nisam mogao da dokažem. Pogodilo me je ovo što je Anabela rekla, da joj je ćerka mnogo loše, da ne sme da ima odnosu, a i dalje ih ima, da je na rubu da dobije bolest... Kada je Luna pre neku noć zaplakala i ja sam zaplakao. Sebe vidim kroz nju. Ja sam sa Minom bio u frci zbog toga, razmišljao sam, možda njena majka ima pravo. Primetio sam da Marko tako gleda u d*pe, ali nisam hteo da zamerim to da mu pravim problem u vezi. Kao i to u diskoteci, što je ona oblizivala usne. Imamo i sinoć situaciju, samo što ćutim. Primetio sam da je onako, nije da je gleda na drugarski način. Zato smo se pokačili. Ja Lunu nikada nisam gledao u životu drugačijim očima, nema situacije gde može da mi zameri, a ja imam situaciju da mogu njemu - dadao je Mensur, pa prokomentarisao ljubavni trougao:

Foto: TV Pink Printscreen

Za Jelenu, uh... Čuo sam komentare da Marko svaku vezu započinje tako. Ne bih da se petljam, ali mi nije delovalo kao prijateljstvo, oni se nisu odvajali. Jelena se katastrofalno oseća od kako je Luna ušla, nije to ta Jelena. Svaki dan je nervoznija. Mislim da bi Marko voleo to da preispita, da proba, ali je u takvoj situaciji sada - istakao je Mensur.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'