AKTUELNO

Hoće li mu pomoći?

Mnogi zadrugari koji su učestvovali u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu, primetili su da se Mirko Gavrić već neko vreme drugačije ponaša, kao i da je klonuo duhom. Zorica Marković je odlučila da danas porazgovara sa njim, pa iako su imali brutalni rat tokom "Zadruge 2", kao i pre nje, danas je uspela da izvuče iz njega da je i dalje potišten zbog razvoda od svoje bivše supruge Dragane Rakčević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam šta znači to, Mirko... Sva sreća da niste imali dece... Zamisli budiš se svaki dan, prazan krevet... Ja sam promenila stvari, da me ne podseća. Sve sam kupila novo... Ali dete je naše. Pogledaš u oči, podseća te. Ne liči na mene, liči i na oca. To samo samohrane majke znaju kako boli. To te je sj*balo. Nisi ni prvi ni poslednji, ali je na mnogo ružan način urađeno to - pričala je Zorica i podelila svoje iskustvo sa njim.
Kad se sve to desilo, ja sam inače tip koji priča o svojim problemima, ja sam odmah iste sekunde shvatio da sam mnogo loše, otišao kod psihijatra, išao na terapije svaki drugi dan. Sve sam ja to prošao - ispričao je Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve si prošao, ali ostalo je... Moraš da se menjaš - govorila je pevačica, pa krenula da ga savetuje kako da promeni to stanje.

Detaljnije o ovome u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Mirko Gavrić

#Zorica Marković

'