AKTUELNO

Mnogo se razočarala u svoju naslednicu.

Pevačica Anabela Atijas večeras ulazi u "Zadrugu 3" što će zasigurno iznenaditi najviše njenu ćerku Lunu Đogani, koja svoju majku nikako ne očekuje na vratima Bele kuće, a sigurno neće ostati imuni ni Anabelin bivši suprug Gagi Đogani, kao ni Lunin dečko Marko Miljković, sa kojim je Anabela u zategnutim i nerazjašnjenim odnosima.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela je pre ulaska u Belu kuću došla u studio televizije Pink kod voditeljke Dušice Jakovljević i urednika zabave na portalu Pink.rs Darka Tanasijevića.

Pomešane su mi emocije, ali moram da priznam da imam utisak da idem ka putu ozdravljenja. Previše toga se nakupilo u meni, odlukom da podržim ili ne odluke moje ćerke ja sam navukla toliko hejta, da se više ne može funkcionisati. Imam potrebu da sve izbacim iz sebe. Ovaj put idem da uradim to isključivo zbog sebe - rekla je Anabela.
Da li si bila šokirana jer nisi znala neke stvari pre Luninog ulaska - upitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šokirala sam se, jer sam mislila da ne postoji stvar koju bi ona meni prećutala. Bila sam toliko privilegovana jer sam mislila da sam rodila sebi srodnu dušu, bila mi je ćerka, naš odnos više nikad neće biti isti. Pala je pod uticaj. Moju čestitku nije pročitala svima, ja sam opet navukla hejt. Ona je odlučila da ide na taj put bez mene - navela je Atijasova.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'