AKTUELNO

Razočarala se u njega.

Nakon večerašnje emisije "Gledanje snimaka" došlo je do prve svađe između Lune Đogani i Marko Miljkovića. Luni se nije svidelo što je njen dečko klip njihove ljubavne priče prokomentarisao rečju "bezveze", pa ga je optužila da ne vodi računa o njenim osećanjima.

Luna je nakon svađe otrčala od njega u suzama, a utehu su joj pružili Savo Perović i Adam Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

On ne razume da me to boli. Kako može za onaj snimak da kaže da je bezveze, a zna koliko meni to znači. Posle godinu dana sam dala nekome šansu da bude pored mene, a on se pop*ša po meni. Zašto da mu bude neprijatno? Kad su puštali j*bačine sa Doroteom i Majom bilo mu je super. Ne pada mu na pamet kako ću ja da se osećam - jecala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Samo si ti to tako doživela. Tebi je valjda jasno da on za tim stolom uvek odgovara ironično i cinično. On se zajapurio koliko mu je bilo neprijatno. On nije takav tip muškarca. Možda se malo prepao, nije mu prijatno da ljudi vide njegovu emociju koju sve vreme pokušava da sakrije. Nije navikao da sebe vidi u tom svetlu. Prvi put se pojavilo na klipu da on ima emocije - tešio ju je Savo.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: NE MOŽE DA SE KONTROLIŠE: David ne ispušta Koraćevu iz ruku, A ONO ŠTO SU URADILI PRED PUNOM DNEVNOM SOBOM ŠOKIRALO JE SVE! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'