AKTUELNO

Kolege ubijene pevačice danas su se ponovo prisetile svih kvaliteta zbog kojih su je mnogi obožavali.

Danas se navršava tačno sedam godina otkako je Filip Kapisoda vatrenim oružjem oduzeo život Kseniji Pajčin u njenom stanu na Voždovcu, a potom izvšio samoubistvo.

Foto: Tv Pink, Promo

Članovi porodice i Ksenijini najbliži prijatelji danas su, kao i svake godine, posetili njeno grobno mesto gde su upalili sveće, položili cveće i još jednom se pomolili za spokoj njene duše.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Neutešna Ksenijina mama Ljubica nije mogla da zadrži suze na ćerkinom grobu, pa su sve vreme uz nju bili prijatelji i rođaci.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

S druge strane, kolege nekada popularne pevačice odale su joj počast na društvenim mrežama. Njenog lika i dela prisetio se pop pevač Danijel Pavlović, koji se još jednom osvrnuo na sjajne karakterne osobine zbog kojih su je svi obožavali.

Foto: Youtube

Ksenija Pajčin mi je dolazila u kuću. Imao sam čast da upoznam legendu, najlepšu ženu koja je ikada hodala ovim prostorima. Ženu lafa, kraljicu i beskrajno dobrog i emotivnog čoveka, što nije možda mogao svako da vidi. Ksenija Pajcčn - da se nikad ne zaboravi. Večna joj slava. Amin - napisao je Danijel i rastužio prijatelje na Fejsbuku.

Takođe, pevač Marko Stojković poznatiji kao MC Stojan zahvalio se Kseniji zbog toga što mu je pomogla na početku njegove karijere, kada su snimili duetsku pesmu "Požuri".

Foto: Youtube

Pre sedam godina si nas napustila. Hvala ti za sve što si učinila za mene. Počivaj u miru, anđele... Zauvek u srcu - napisao je Stojković uz fotografiju iz spota koji je sa pokojnom pevačicom snimio davne 2009. godine.

Foto: TvPink Printscreen

Kadrove sa današnjeg pomena, ali i druge ekskluzivne priče pogledajte u večerašnjem izdanju emisije "Ekskluzivno" od 18:20h na Televiziji Pink.

D. T.

#Danijel Pavlović

#Filip Kapisoda

#Ksenija Pajčin

#MC Stojan

#pevačica

'