AKTUELNO

Svi su se proveli kao nikada do sada!

Glumica Dragana Mićalović proslavila je u utorak uveče svoj rođendan gala slavljem u jednom prestoničkom restoranu, gde je okupila svoje prijatelje i porodicu. 

Glumica ne skriva da se provela fenomenalno, a dva dana kasnije sumirala je utiske.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Divno mi je bilo za rođendan, jer su u tom trenutku bili dragi ljudi koji meni mnogo znače. Prisustvovali su moja sestra, zet, majka, jednom rečju sve je bilo savršeno. Moram priznati da mi je do sada ovo bio najbolji rođendan koji sam proslavila - rekla je Mićalovićeva, a onda dodala da su je svi prisutni iznenadili lepim poklonima, ali isto tako da joj materijalna strana kod darivanja nije bitna.
Svi pokloni su mi jako dragi, ne bih nijednom dodatno davala na značaju. Kod poklona mi uopšte nije bitna materijalna strana, već da pogode ono što sam ja u suštini. Takođe sam dobila puno pisama, ali njihov sadržaj nije za javnost. Tako da ću to zadržati za sebe - izjavila je Dragana, koja nije želela da otkrije šta joj je dečko Stevan Purić kupio, dok joj je sestra Sloboda darivala nakit.

Foto: Instagram.com/Printscreen

Iznenađenje večeri je bila glamurozna torta za koju glumica nije znala kako će izgledati, a interesantno je da je torta u jednom trenutku zasijala sa lampicama koje su bile oko nje.

Godinama naručujem tortu kod tatinog najboljeg prijatelja. Samo ih pozovem i kažem da želim tortu, ali nikada ne biram ni ukus, ni oblik, čak ni figurice koje će biti na njoj. I mogu vam reći da me svaki put prijatno iznenade. Ovog puta je tematika bila originalna, napravili su figuricu sa mojim likom, a prostor oko mene je bila šminkernica - ispričala je glumica.

Foto: Instagram.com/draganamicalovic_official

Na slavlju je bilo veselo, a Draganina sestra Sloboda Mićalović razgalila je sve kada je zapevala čuvene domaće pesme. Međutim, ni slavljenica nije mogla da se ne lati mikrofona, pa je tako otpevala numeru "Žute dunje" od Indeksa kojom je razgalila sve prisutne i doživela emotivni trenutak na sopstvenom rođendanu.

Foto: Instagram.com/draganamicalovic_official

Autor: Pink.rs

#Dragana Mićalović

#Proslava

#Rođendan

'