AKTUELNO

Vređali su se međusobno kao nikada do sada.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi zadrugari su na malim ekranima gledali snimak u kom Stanija Dragojević, Maja Marinković i Marijana Zonjić igraju na stolu u nameri da ih Marko Miljković gleda. Luna Đogani je osudila njihovo ponašanje, a Miljana Kulić se umešala u celu dramu.

Našalila sam se da Maji trebaju naočare da bi mogla da gleda Marka - govorila je Miljana.
Nismo ni gledali u njih kako igraju, igrali smo rulet - rekli su Marko i Luna, a onda je Marija Kulić počela da se raspravlja, ne tako mirnim tonom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kad neko stavi naočare na žurki to znači da će da gleda nekog. Luni mora da se vrati što je ona uradila nekom. Luna je mogla da gleda oženjenog, a onda njoj niko ne može njenog Marka. Ja uvek ubodem u istinu - vikala je Kulićka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Imam informacije da si imala sa jednim čovekom nešto intimno, nemoj mene da diraš - pretio je Marko Mariji, a onda je Luna rekla šta ima:
Meni se vraća za sve moje. Karma je kučka. Smeje mi se Miljana ovde, a sinoć je dobila pitanje da je gledao Zola u Maju. Poenta žurke je da sve one gledaju u Marka i da ja tu poludim. To se neće dogoditi - komentarisala je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ovde pričam istinu, ja sam ta koja je iskrena. Nema kod mene upakivanja. Tvoja majka tebi nikada neće reći da si loše uradila nešto, ja hoću - govorila je Marija Kulić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'