AKTUELNO

Njegova bivša žena je sve demantovala, a Vlado je ostao u dobrim odnosima sa Anom.

Vlado Kalember 12 godina je bio u braku sa tri decenije mlađom Anom Rucner, a pisalo se da su se razveli zbog preljube.

Kalemberova bivša žena sve je demantovala, a Vlado je ostao u dobrim odnosima sa Anom.

Foto: Printscreen YouTube/Moč glasbe nas združuje

- Mnogo je zabluda i predrasuda, a upravo to da sam veliki zavodnik je jedna od njih. S kim god bih popio kafu, to bi svi preneli da je bila veza. Meni se od jedne veze uvek dodavala još poneka. Ako sam imao 22 veze, ispalo bi da sam ih imao 222. Ne žalim se, ali je to, na neki način, malo i "prišiveno". Bilo je to takvo doba. Dima je bilo, ali ne i požara - rekao je Vlado.

- Meni je žao što to nije pravilo. Navikao sam u životu da ništa nije večno. Živimo u vremenu kada se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom. To više nije tabu tema. Uveren sam da bi se svaki brak kad tad raspao, ali, jednostavno, rok trajanja mu je duži od životnog veka pa su ostali skupa do kraja života, a ne do kraja braka - istakao je.

View this post on Instagram

Sa @anarucner na kavi !

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember) on

Vlado je rekao da mu je dete najljepše što mu se u životu dogodilo.

- Ana i ja imamo najlepšu stvar koja se desila, a to je dete. Mi smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost - rekao je pevač.

Kako piše hrvatski "Story", Ana sada ima novu ljubav - hrvatskog bubnjara Marka Duvnjaka. Kako se navodi, oni su ovih dana zajedno prošetali centrom Zagreba, neko vreme su sedeli i uživali u suncu na glavnom zagrebačkom trgu, a kada su odlučili da krenu dalje uhvatili su se za ruke.

Ohrabrila sam se da izađem u šetnju nakon višendeljnog karantina u jako lepom i ugodnom društvu - rekla je Rucner.

Foto: Printscreen YouTube/Moč glasbe nas združuje

Autor: Pink.rs

#Vlado Kalember

<
'