AKTUELNO

Glumac je istakao da je sa suprugom ostao u korektnim odnosima.

Pre nešto manje od godinu dana bračni par Lečić rešio je da stavi tačku na šestogodišnju bračnu zajednicu. Voditeljka Nina Radulović i njen tri decenije stariji partner Branislav Lečić razveli su se prošle godine, zbog kako su istakli, vremena u kom se nisu snašli najbolje.

Oni nisu mnogo komentarisali  ljubavni krah, a glumac je sada otvorio dušu i priznao u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom.

Pa mi se zajedno družimo i planiramo sve što je vezano za Lava. To je normalno kada imate dete - ističe Lečić.

Foto: Instagram

Iako priznaje da mu je teško pao razvod, glumac je objasnio da ima i gorih stvari od tih.

Kome pada lako razvod? To je poremećaj života. Ali, idemo dalje. Nema tu sada prepreke, to je život. Sve je to subjektivna stvar. Teško jeste, ali šta sada. Imao sam toliko teških stvari u životu koje sam prevazišao. Bilo je teških stvari, posebno kada vam umre neko jako drag. Sve je to stres, pa i promena mesta boravka, kao i sam razvod. Ali od svega je najbolnije kada vam neko blizak umre. Osim toga, ima trenutaka kada nemate posla onako kao vi priželjkivali, a treba vam. Dođe i do nedostatka finansija. To je stres u kojem svi živimo. Nema taj problem samo Branislav Lečić. Svi živimo tako - objasnio je Lečić.

Foto: YouTube screenshot

Pink.rs

#Branislav Lečić

#Nina Radulović

#Razvod

#glumac

'