AKTUELNO

Ovo je promenilo tok priče!

U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada su zadrugari u emisiji ,,Gledanje snimaka" odgledali klip u kojem se Dalila Dragojević u izolaciji poverila Stefanu Kariću ispričavši mu detalje iz svog privatnog života.

Zorica Marković imala je potrebu da prokomentariše sve ono što je videla, a Dalila je vidno izrevoltirana počela da je proziva, pa joj spomenula bivšeg supruga.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako se reaguje u situacijama kada čovek nema šta da kaže - rekla je Zorica.
Nemam šta da kažem, je l' to jasno?! - pitala je Dalila.
Vi ste za mene slučaj, ja nemam koga da napadam! Ti najbolje znaš kako se osećaš, ali i mi imamo malo mozga da neke stvari vidimo. Nismo svi mi ovde ćoravi i ludi. Mi smo svi prošli kroz rijaliti posmatrajući šta se dešava. Mi kao komentatori uvek budemo u pravu. Ti si došla do zida, nemaš šta da kažeš. Ne želim da teram nikog u ćošak, ti to već lagano radiš, a da ti nisu ni javili. Jer, ovako se počinje priča. Ako ti svom mužu ispričaš - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam kvalitetna osoba, to znaju svi! Naravno da ću da vas pustim da me komentarišete, ali kad kažete da ćutim, ne mogu! Ja nosim prezime Dragojević, a koje je tvoje? Tvog muža koji je oženjen? - počela je da provocira Dalila.
Za ovakve stvari ćeš da popiješ tužbu, jer spominješ ljude koji nisu u rijalitiju! Ispričala si Kariću nešto što nisi ni svom mužu! - rekla je Zorica.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Rijaliti Zadruga

'