AKTUELNO

Preživljava pravu dramu.

Pevačica Milena Ćeranić već mesecima proživljava pravi pakao, kako tvrde domaći mediji, jer je na meti manijaka koji je proganja i preti joj.

Foto: Pink.rs

Milena je pre nekoliko meseci pevala u klubu u Podgorici, a na njenom nastupu bio je i jedan njen dugogodišnji obožavatelj koji je želeo da se fotografiše s njom. Izašla mu je u susret, što inače čini svakog puta kada joj priđu fanovi, ali nije mogla ni da nasluti kakve će posledice izazvati taj gest. Milena nije ni završila s nastupom, a njen fan joj je poslao nekoliko poruka na Instagramu. Napisao joj je da obožava njenu muziku, da je uživo lepša nego na slikama i pohvalio je njene pesme, kao i njeno pevanje. Ljubazno mu se zahvalila i te večeri se njihova komunikacija završila na tome. Čim se probudila, videla je da ima nekoliko poruka na Instagramu. Sve su bile sličnog sadržaja i svaka je kod Milene probudila osećaj nelagode. Pisao joj je da je slatka, da želi da je bolje upozna, da nikada nije video lepšu ženu, da bi želeo da mu ona pruži šansu... Milena mu ništa nije odgovorila, a kada je svakodnevno počela da dobija poruke na Instagramu, rešila je da uradi jedinu stvar koja joj je preostala - rekao je izvor blizak pevačici i dodao da ga je ona tad blokirala.

Uprkos tome što mu je zabranila da joj piše na društvenim mrežama, drama se nastavila, a nepoznati muškarac je nastavio da joj preti putem mobilnog telefona.

Foto: TVPink Printscreen

Međutim, njenim mukama tu nije bio kraj, pošto je njen progonitelj uspeo da pronađe njen broj telefona. Zvao ju je svakodnevno i slao joj poruke s različitih brojeva, a Milena je svaki od njih blokirala. Ni na jednu njegovu poruku nije odgovorila, a to je njenog progonitelja izbacilo iz takta. U jednom trenutku, počela je da dobija preteće poruke, u kojima joj je pisao da zna gde živi, da će doći na njenu kućnu adresu, da će je unakaziti, a pretio joj je i da nigde više neće pevati... To je Milenu prilično uplašilo i tek tada je rešila da se poveri najbližima. Tek tada je shvatila da situacija može lako da izmakne kontroli, a njeni prijatelji savetovali su je da se ipak obrati policiji. Milena i dalje ne želi da na taj način reši ovaj problem, ali ako njen progonitelj bude nastavio da joj preti, ipak će morati da ga prijavi policiji - rekao je izvor blizak Ćeranićevoj.

Milena nije jedina javna ličnost koja se susrela sa ovim problemima. Na meti manijaka bile su i Anastasija Ražnatović, Rada Manojlović, Teodora Džehverović...

Autor: R.L.

#Milena Ćeranić

'