AKTUELNO

Ponovo prolazi kroz pravu dramu.

Popularni folk pevač Darko Lazić kaže da mora da smrša čak 50 kilograma kako mu zbog prekomerne težine ne bi pukao veštački kuk, koji mu je ugrađen nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo prošle godine.

Foto: TvPink Printscreen

Osećam bolove u kuku zbog kilaže. Koliko znam, imam oko 120 kilograma, ali u poslednje vreme ne smem da stanem na vagu jer neću da se nerviram. Bio sam puniji i pre nezgode, samo mi tada to nije bio problem jer sam imao svoj kuk, a ovom veštačkom definitivno smeta. Pući će mi kuk ako nastavim da se gojim - rekao je Darko.

Lazić je zbog ovog problema rešio da se podvrgne i operaciji smanjenja želuca.

Foto: Printscreen Instagram

Mnogo volim da jedem, jednostavno ne mogu da smršam, a moram. Zato planiram da smanjim želudac. Raspitao sam se o toj operaciji i uskoro ću morati da odem pod nož - naveo je Lazić i dodao da njegovoj verenici Marini Gagić ne smeta njegov višak kilograma:

Foto: TV Pink Printscreen

Da, Marini smeta da bude sa debelim muškarcem, ne bi se ni smuvala sa mnom! Nikada nisam imao pločice na stomaku ni izvajano telo. To mi nije cilj ni sada, već samo želim da smršam zbog zdravlja - završava Darko.

PROČITAJTE: SERGEJ ĆETKOVIĆ ISKRENO O VASPITANJU NASLEDNICA! Pevač otkrio da deci dozvoljava da koriste telefone samo nekoliko sati dnevno! (VIDEO)

Pink.rs

#Darko Lazić

'