AKTUELNO

Košarkaš je nakon veze sa Cecinom ćerkom, uplovio u romansu sa atraktivnom glumicom.

Miloš Teodosić, jedan od naših najuspešnijih košarkaša, miljenik je žena, koje će i te kako biti razočarane, s obzirom na to da je ponovo zauzet.

Naime, iako o privatnom životu ne voli da priča, u oktobru prošle godine otkriveno je da je u vezi sa Anastasijom Ražnatović, ćerkom najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Foto: Pink.rs/Printscreen youtube

Ipak, nakon nekoliko meseci romanse, par je stavio tačku na ljubav, a sada je Miloš smuvao jednu atraktivnu srpsku glumicu.

Kako saznaje "Srpski Telegraf", Teodosić je već dva i po meseca u strasnoj romansi sa Jelisavetom Orašanin.

Ovo je mnoge iznenadilo, s obzirom na to da je Jelisaveta bila u vezi sa kolegom Vukom Kostićem, sa kojim je očigledno raskinula.

Foto: undefined

Kako ne voli da priča o privatnom životu, niko nije znao da su Vuk i ona rešili da se rastanu, a potvrda je stigla kada je uhvaćena sa Teodosićem.

Jelisaveta je prvo boravila u Moskvi, a 9. februara uhvaćena je na tribinama tokom Miloševe utakmice.

Već sledećeg dana Jelisaveta i Miloš su zajedno leteli za Beograd, a zatim su na aerodromu "Nikola Tesla" uhvaćeni tokom prolaska kroz pasošku kontrolu.

Da li će Teodosić sada, kada je otkriveno da je u vezi sa Jelisavetom, raskinuti sa njom, kao što je bio slučaj i sa Anastasijom, ostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

'