AKTUELNO

Nakon veze sa Slobom, Luna je uplovila u romansu sa Gastozom.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo pitanje večeras stiglo je za Lunu Đogani. "Da li ima imalo griže savesti zbog ponašanja tokom sinoćnje žurke" zanimalo je naše gledaoce. Podsetimo, sinoć su zadrugare zabavljali Jasna Milenković Jami i Gastoz, sa kojim je Đoganijeva bila u romansi nakon veze sa Slobom Radanovićem. Luna i Gastoz sinoć su se pozdravili, ali je blogerka sve vreme bila sa strane u zagrljaju svog dečka Marka Miljkovića od kog je morala da dobije odobrenje da se javi Gastozu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nemam nimalo griže savesti, ja sam objasnila Nenadov i moj odnos. Danas sam baš pričala sa Zoricom o tome. Sigurno se nije od mene očekivalo da budem celo veče sa njim. On je meni na vratima rekao: "Nećemo da razgovaramo pred kamerama, biće frka", tako je nešto rekao. Samo sam gledala da se sklonim. Ja nisam imala potrebu da mu priđem. On nije moj klasični prijatelj. Da nisam imala nešto sa njim, naravno da bi i Marko i ja bili tu. Gastoz je neko prema kom sam ja imala emocije. Uvek su tu postojale neke varnice. Ja želim da budem srećna, tuđa osećanja me ne interesuju! Muka mi je više. Posle sto godina sam srećna i hoću to da čuvam - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni sinoć delovao kao jako razočarana osoba. I Luna i ja ga odlično poznajemo i smatram da ga je povredila. To što je Marko rekao Luni u smislu da neće moći da se druži sa Gastozom, on je čovek došao ovde u goste. Mislim da si trebala da mu posvetiš neko vreme. Od veze Marka i Lune nema ništa. Izgubiti ovako velikog prijatelja kao što je Gastoz, to nije mala stvar - pričala je Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Lunina osećanja prema Gastozu se nisu ugasila - iznela je svoje mišljenje Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'