AKTUELNO

Nije štedeo!

Milan Kesić, bivši muž Dare Bubamare, na Instagram storiju pljunuo je sve devojke koje na društvene mreže kače provokativne slike. Kako njegova nekadašnja ljubav skoro svakog dana postavi poneku seksi fotku, mnogi su odmah zaključili da je on upravo mislio na majku njegovog sina Koste.

On je očitao lekciju brojnim devojkama i poručio da pravi i ostvareni muškarci ne vole da im na društvenim mrežama iskaču njihove grudi i zadnjice.

Kad vidim kako se non-stop devojke slikaju i postavljaju slike na Instagram pokazujući grudi, zadnjicu u donjem vešu i skoro gole, uvek se slatko nasmejem. E, devojke! Pravi muškarci, koji imaju sve što požele, ne pale se na to - napisao je Milan.

Foto: Instagram.com

Slučajno ili ne, on kao da je zaboravio da je upravo s jednom takvom bio skoro deset godina u braku. Poznato je da Dara prednjači u svakodnevnom objavljivanju slika na Instagramu, gde upravo forsira grudi, zadnjicu i golotinju, a dešavalo joj se i da „pritisne pogrešno dugme“, pa njeni porno-snimci završe na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Autor: Pink.rs

#Dara Bubamara

#Milan Kesić

'