AKTUELNO

Nije štedeo reči na račun svog prijatelja!

Ljubavni trougao koji već nedeljama potresa "Zadrugu", najgledaniji rijaliti program na ovim prostorima, čine Vladimir Tomović, Dragana Mitar i Edis Edo Fetić. Gledaoci su svakodnevno svedoci različitih događaja u kući kada je ovo troje zadrugara u pitanju, a niko ne zna šta će se na kraju desiti i ko je tu iskren, a ko ne.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević, Pink.rs

Zato smo mi stupili u kontakt sa Fetićevim drugom, koji se takođe zove Edo, te smo ga upitali kako on gleda na ono što se dešava u velelepnom gradu u Šimanovcima i da li je njegov drug onakav kakav je i napolju.

Situacija u Zadruzi mi se ne dopada, blago rečeno. Pre svega zato što Edisa ne prepoznajem jer je totalno drugačiji napolju. Ili je prebrzo postao fantastičan rijaliti igrač, ne znam. Draganino ponašanje je užasno, jedno misli, drugo govori, treće radi - započeo je Edo i istakao da Dragana sa njegovim drugom napolju ima život "kao na filmu":
Edis ne bi prešao preko mnogo manje stvari napolju. E sad, da li se on igra ili glumi, pojma nemam, ne znam šta mu je u glavi. Dragani se dopada Vladimir, ali zna da sa Edisom ima filmski život napolju u svakom smislu te reči, pa se bori sama sa sobom. Njena izjava da joj je Vladimir poslužio kao sredstvo za osvetu je smešna. Pokušava da spere svoje katastrofalno ponašanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom kraju, upitali smo Eda da li je u kontaktu sa Fetićevom suprugom Zilhom i kako ona gleda na sve ovo što se dešava u Zadruzi.

Svakodnevno sam u kontaktu sa njom. Ne izjašnjava se previše, tako da ne znam šta bih vam rekao - zaključio je Edo.

Autor: N. Vujčić

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

#Vladimir Tomović

#Zadruga

'