AKTUELNO

Najviše se radovala

Aleksandra Mladenović važi za jednu od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, a dokaz za to su i svakodnevni nastupi, ali i milionski pregledi koje broje njene pesme na Jutjubu.

Ona je za naš portal otvorila dušu i sabrala utiske pred sam kraj 2019. godine, te nam je otkrila svoje planove, novogodišnje želje, ali i sećanja na detinjstvo.

2019. ću pamtiti po novom albumu, po puno nastupa, više sam radila nego što sam odmarala. Pamtiću je naravno i po tome da je porodica Mladenović bogatija za još jednog člana, dobili smo Filipa, moj brat je dobio sina - rekla je pevačica.
View this post on Instagram

♥️

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on

Upitali smo Aleksandru da li postoji nešto što bi volela da zaboravi i ostavi u godini na izmaku.

Naravno da postoji, stalno sam bila bolešljiva, stalno mi je nešto falilo, ali to je verovatno zbog posla, zbog putovanja, volela bih da to ostane u 2019. i da u 2020. uđem zdravija, svežija, odmornija i da više vremena posvetim sebi. U protekloj godini sam najmanje vremena posvećivala sebi - navela je ona i dodala da je upravo ovo njena novogodišnja odluka:
Moja novogodišnja odluka je da ću da se posvetim sebi i svom ljubavnom životu.

Mladenovićeva će u 2020. godinu ući kao slobodna devojka, pa je od najpoznatijeg dede na planeti poželela dečka.

Od Deda Mraza bih želela dečka, da se pojavi jedan dečkić, videćemo, o tom potom, ne bih previše pričala o ljubavnom životu, kad se desi nešto što treba da se desi ja ću svima to reći - navela je Aleksandra.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Pevačica je sa nama podelila i svoje najlepše sećanje na Novu godinu iz detinjstva.

To su bili praznici sa porodicom, kod kuće. Iskreno mi nedostaje da slavimo Novu godinu svi zajedno, ali se zato trudim da Božić uvek provedem sa njima. Kad smo bili mali, kad smo otvarali paketiće i radovali se poklonima, igračkama, uvek sam bila kod kuće, sa roditeljima i bratom i to mi sada najviše nedostaje - rekla nam je Mladenovićeva.

Autor: R.L.

#Aleksandra Mladenović

'