AKTUELNO

Brzo će se vratiti u svoj topli dom.

Protekle noći jedna od najvećih muzičkih zvezda Dragana Mirković zabavljala je publiku na Kopaoniku.

Ona se danas uključila uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal" i svim vernim gledaocima poželela srećnu Novu godinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Srećna Nova godina svima, svim dragim ljudima. Ja sam stvarno provela najluđu noć, bilo nam je prelepo. Nikada na ovaj način nisam dočekala Novu godinu, prvi put mi je bio. Bilo mi je prelepo, napokon je pao sneg, imala sam snežnu Novu godinu, dobar provod, sneg, Kopaonik, divni ljudi oko mene - rekla je Dragana, a zatim otkrila da joj sin i ćerka mnogo nedostaju, te da će se već danas vratiti u Beč.
Ja danas putujem za Beč, Marko i Manuela su tamo. Oni ove godine nisu sa nama. Meni je bilo radno, oni su tamo uživali. Non-stop smo bili na vezi, slali snimke. Svi smo uživali, svako na svojoj strani, ali već sada želim da ih vidim i da proslavimo zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je istakla da nikad nema prevelika očekivanja i nade, pa tako ceni sve što joj se dogodi.

Meni je ova godina bila predivna i na poslovnom i na privatnom planu, čak i mnogo više nego što sam očekivala. Ja nikad ništa ne planiram, a onda kad se dogode prelepi koncerti mene to oduševi, i kad sam dobila nagradu za životno delo, prethodna godina mi je bila predobra. Ni od ove godine neću da očekujem ništa, pa ću onda da se oduševim - rekla je Dragana.

Autor: R.L.

#Dragana Mirković

'