AKTUELNO

Ne propustite uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića!

Vaša omiljena emisija "Amidži šou" očekuje vas i večeras od 23 časa na TV Pink, ali u malo drugačijem izdanju.

Naime, autor i voditelj Ognjen Amidžić je zajedno sa Editom Aradinović, Katarinom Grujić i Bojanom Perićem otputovao u Egipat, a ekskluzivne snimke sa ovog ludog putovanja videćete u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Članovi ekspedicije "Egipatske zore" - Edita, Katarina i Bojan - biće Ognjenovi gosti i u studiju, gde će rekapitulirati događaje iz Egipta i odgovoriti na neka zanimljiva pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je delovalo kao da su se svi odlično proveli, izgleda da je Edita osetila neku netrpeljivost sa Bojanove strane.

Foto: TV Pink Printscreen

Od početka me ne voliš, ne znam u čemu je tvoj problem - rekla je Edita Bokiju, ali s obzirom na to da je govorila kroz osmeh, sasvim je sigurno da je u pitanju samo šala.

Foto: TV Pink Printscreen

Katarina Grujić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni, a kod Ognjena u emisiji otkrila je da je čak i ona nesigurna kada su muškarci u pitanju.

Poljubili smo se jednom, i onda sam ja narednih sedam dana bežala od njega - otkrila je Katarina.

Foto: TV Pink Printscreen

I Bojan je pričao svoja ljubavna iskustva, a otkrio je i da se dogodila nezgoda kada se ljubio sa devojkom koja je nosila fiksnu protezu.

Ona je mene rasekla svojom protezom po desnima, liptala je krv - ispričao je Boki u emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Članovima ekspedicije "Egipatske zore" u studiju će se pridružiti i popularni reper Gazda Paja, koji je nedavno objavio novu pesmu "Princ Belvedere", koja trenutno na Jutjubu ima više od 2,5 miliona pregleda. Iako je prošlo gotovo nedelju dana, Gazda Pajina pesma drži drugo mesto u trendingu u Srbiji, a o uspehu, novim saradnjama i planovima za dalju karijeru reper će govoriti upravo ove nedelje u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Ekskluzivni snimci iz Egipta i najluđe igrice i izazovi su dovoljan razlog da budete uz emisiju "Amidži šou" večeras od 23 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Boki Perić

#Edita Aradinović

#Katarina Grujić

#Ognjen Amidžić

#Pavle Bošković | Gazda Paja

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

'