AKTUELNO

Odlično se proveo!

Ovog utorka u emisiji "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića gosti su Dragan Marković Palma, Goga Sekulić, Katarina Grujić, Jelena Pešić i Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku emisije Dragan Marković Palma pričao je o svadbi decenije koja je bila u nedelju kada su na ludi kamen stali Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić. Palma je istakao da se odlično proveo, ali i da je svadba u hotelu bila veoma skromna.

Pa to je bila prava domaćinska svadba. Porodica Ražnatović je ispoštovala svu tradiciju. Bio je veliki broj gostiju i ono što sam ja mogao da primetim, jeste da je Ceca bila prava domaćica i srpska majka. Pokazala je pravu veličinu - rekao je Palma.

Foto: Instagram.com

Veljko i njegova mlada su prelepi. Tako da su svi gosti zadovoljni, a ne samo gosti, nego i oni koji su gledali prenos preko vaše televizije, pošto je to bio strašan događaj, a ta svadba je bila jako skromna unutra. Sasvim obična svadba unutra. Nije bio neki luksuz i da se preteruje sa nekim pićem - izjavio je Palma.

Palma je ovom prilikom uporedio svadbu Željka Ražnatovića Arkana i Svetlane Ražnatović sa svadbom Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, a Dragan je istakao i da je bio na obe proslave.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio i na svadbi Cece i Arkana. Svadba kao svadba ima dosta sličnosti i oni su bili u crkvi. Svadba je tada bila u Interkontinentalu i ne mogu da vam kažem gde je bilo bolje. I na jednoj i na drugoj svadbi sam se super proveo. Ceca i ja smo kao sestra i brat, preko 25 godina ona dolazi kod mene na slavu i ja kod njih - dodao je Palma.

Autor: S.K.

#Bogdana Rodić

#Dragan Marković Palma

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'