AKTUELNO

Dugogodišnjeg prijatelja Ražnatovića oduševilo je to što su mladenci ispoštovali brojne tradicionalne, srpske običaje.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić položili su bračne zavete u Hramu Svetog Save na Vračaru, nakon čega su se uputili u beogradski hotel "Hajat", gde će sa njima ove noći do jutra slaviti više od 500 odabranih zvanica.

Foto: Pink.rs

Odmah po završetku ceremonije u Hramu Svetog Save, sreli smo i lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu, inače dugogodišnjeg prijatelja Ražnatovića, koji je oduševljen mladencima, kao i atmosferom i organizacijom.

Ovo je prava srpska svadba, imajući u vidu da je porodica Ražnatović išla po mladu, da je mladoženja gađao jabuku, iz prve pogodio... I posebno me raduje da je ovo domaćinska svadba, da se poštuje srpska tradicija - istakao je Palma, kojeg smo odmah upitali da li je Veljko u crkvi zgazio mladu, vodeći se nekim starim običajima.

- Nisam to mogao da vidim, ali i jedno i drugo su rekli: "da"! To znači da će im život biti dug, imaće mnogo dece  - zaključio je Palma, koji se sa suprugom uputio u "Hajat" na svadbeno veselje, gde će ujedno biti sklopljen i građanski brak mladenaca.

Autor: N.V, D.T.

#Bogdana Rodić

#Dragan Marković Palma

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#Venčanje

#svadba

'