AKTUELNO

Ponosni deda progovorio o krštenju unuka.

Dragomir Karić, poslanik Pokreta snaga Srbije i predstavnik Karić fondacije, gostovao je u emisiji "Pravac" koja se emituje na programu televizije Pink 3. Tom prilikom Karić je sa javnošću podelio lepe vesti iz svoje porodice.

Foto: TV Pink 3

Naime, Dragomir Karić je rekao pred kamerama kako su njegova ćerka, pevačica Danijela Karić i zet koreograf Ivan Mileusnić, danas krstili naslednika Maksima koji je krunisao ljubav ovog poznatog bračnog para.

Foto: Pink.rs

Ja imam četvoro dece, tri sina i ćerku... Imam trinaestoro unučića... Danas smo baš krstili najmlađe unuče, sina naše ćerke Danijele i zeta Ivana Mileusnića, Maksima. To je ono što treba da bude primer za sve - rekao je Dragomir Karić u emisiji "Pravac" na Pinku 3.

Foto: TV Pink 3

Ono što je zanimljivo jeste da su oni to obavili u strogoj tajnosti, u krugu porodice i kumova s obzirom na to da niko od predstavnika sedme sile nije bio obavešten da će Danijela i Ivan danas krstiti sina Maksima.

Foto: Promo

Podsetimo, pevačica se porodila početkom septembra i dečaka na svet donela carskim rezom, a Ivan je sve vreme bio uz nju i s nestrpljenjem iščekivao dolazak naslednika. Koreograf je priznao jednom prilikom za Pink.rs da je imao veliku tremu tokom cele trudnoće svoje supruge, ali da mu je pao kamen sa srca kada je video sina i Danijelu nakon porođaja.

Autor: S. Kuvekalović

#Danijela Karić

#Dragomir Karić

#Ivan Mileusnić

'